Specifikationer för 1988 Yamaha 535 Virago

1988 års 535 Virago var en touring motorcykel som utvecklats av Yamaha Motor Corporation. Det tillhör Virago motorcykel sortiment som först kom ut på marknaden år 1981, med XV750 och XV920R cyklar touring. Serien avslutades 2007, med Virago 250 är den sista cykeln i området. Den Virago döptes V-Star. Effekt

En V2 motor är hjärtat i Virago, vilket innebär två cylindrar är placerade intill varandra på motorn och vinklas utåt, vilket skapar en V-form. Varje cylinder är 3 inches i diameter - eller hål - och de har också två ventiler som styr avgaserna. Pistons reser totalt 2,3 inches i cylindrarna, känd som stroke. Detta är en borrning och slaglängd förhållandet 1.29:1. Motorn är fyrtaktare, så intaget, kompression, makt och avgas stroke sker i varje vevaxelrotationen. Den har förskjutning av 32,65 cubic inches, vilket är den volym som sveps av de två kolvarna i en enda rörelse från det övre dödläget (TDC) det nedre dödläget (BDC). Allt detta kombineras för att alstra 27 hästkrafter vid en hastighet av 6000 varv per minut. Snabbare 0-60 miles per timme i 12.3 sekunder, kan Yamaha nå en toppfart på 79,5 miles per timme.
Bromsar och fjädring

En luft kylsystem styr motorns temperatur, se till att den inte överhettas och utför till sin maximala potential. Den Yamahas kamaxeln är placerad ovanför förbränningskammaren, känd som en överliggande kamaxlar. Detta har färre delar än en overhead ventil och så den väger mindre. En fem-växlad växellåda transmission överför motorns kraft till hjulen. En skivbroms placeras i fordonets främre del finns till hands när det är dags att stoppa motorcykeln, åtföljd av en expanderande bakbroms.
Mått

Den våta vikt Virago - inklusive alla nödvändiga vätskor, såsom en full tank - är £ 485. Den bensintank rymmer högst 3.6 liter bränsle. Bakhjulet är 15 inches i diameter, medan framhjulet är mycket större, vid 19 inches i diameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109453.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.