Hur bli av missfärgade Motorcykel Pipes

En ren åktur med en skimrande kropp och blanka rör krom visar du stolt över din ride. Motorcykel avgasrör ta stryk från vägen, rida och värmen. Dagliga grime missfärgas rör med smuts, saker som faller på rören kan smälta, skapar en grov återstod och överskottsvärme vänder rören blå. Oavsett har dina rör ser roligt kan lossna med tillräckligt armbåge fett. Använd städmetod som riktar ditt problem, sedan få arbeta återställa din cykel när den svalnar. Saker du behöver
skål
Motorcykel Cleaner Review Slang
Tack dukar
Petroleum Cleaner Review gummiband eller snöre
De-blåanlöpning rengöringspulver
Show Mer Instruktioner
bort Grime
1

Kombinera 1 msk. av rengöringsmedel för motorcyklar med 1 liter varmt vatten. Använd en speciell rengöringsmedel för motorcyklar framtagen för att lösa upp fett, buggar och crud på avgasrör och cykeln kroppen utan att skada din cykel färg jobb.
2

vänta tills avgasrören har svalnat, sedan vattenslang din motorcykel att lösa upp den ursprungliga lager av smuts. Fokus på rören, slå dem med vatten för att avlägsna smuts.
3

Arbete över rören med en putstrasa doppad i tvållösning. Skrubba utsidan av rören med trasa, skölj bort tvålen med vatten.
4

Fortsätta att arbeta med motorcykeln tvål tills du har löst alla grime från dina rör att återställa färgen. Addera bort uppbyggd och smält Återstod
5

vänta på din avgasrör för att känna sig sval vid beröring och blötlägg en trasa med en petroleum-baserade rengöringsmedel.

6

Knyt trasan till dina rören så att de kan dra över natten. Använd gummiband eller snöre att fästa trasan. Lämna det i minst åtta timmar.
7

Avlägsna trasan nästa dag. Skrapa bort så mycket av crud som du kan med en fräsch putstrasa.
8

Blanda en lösning motorcykel rensning med 1 msk. motorcykel rengöringsmedel och 1 liter varmt vatten. Rengör dina rören med hjälp av denna lösning och en putstrasa för att bli av med kvarvarande missfärgning på din cykel. Addera bort värme Stains
9

Låt dina rören svalna innan du försöker att arbeta på din cykel.
10

Fukta en putstrasa med vatten, strö rengöringspulver på trasan. Använd motorcykel rengöringspulver utformad för att transportera bort värme missfärgning, eller "blåanlöpning."
11

Gnid pulvret i dina rör för att skapa en tjock pasta. Arbetet pastan i avgasrören försiktigt men bestämt.
12

Skölj pastan att märka krom färgen kommer tillbaka. Om dina rör fortfarande har blå missfärgad av värme, fortsätta att tillämpa pulvret på detta sätt tills de är helt rena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110462.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.