Varför vänder Signaler på en 2009 Harley-Davidson Heritage Softail inte?

Harley-Davidson använde en modul blinkers att styra funktionerna blinkers på 2009 Heritage Softail modell. TSM mottar input från växlarna blinkers, och styr kraftflödet till de främre och bakre blinkers. En inbyggd bank vinkelsensorn avgör när cykeln har avslutat en sväng och automatiskt avbryter blinkers. En 15-amp säkring placerad i säkringsdosan under sitsen skyddar kretsen blinkers. Ett fel i någon av dessa komponenter kan orsaka blinkers att sluta arbeta. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
10 | mm skiftnyckel 15-amp säkring
Ratchet
Hylsnyckelsats
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

bort passagerarsätet monteringsskruv, med en stjärnskruvmejsel. Lyft passagerarsätet av cykeln.
2

Ta bort de två skruvarna ryttaren sits, med en spärr och uttag. Lyft den bakre delen av förarens säte och skjut den mot baksidan av cykeln för att lossa sitsen tang från ramen. Lyft ryttaren sätet från cykeln.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, med en 10 mm nyckel.
4

Avlägsna locket från säkringsdosan. Leta upp lampor säkringen i "6"-facket, i övre vänstra hörnet av den högra säkringen gruppen. Ta bort och kontrollera säkringen. Byt ut säkringen mot en ny 15-amp säkring om den är trasig. Montera locket säkringsdosan.
5

Installera den negativa batterikabeln med en 10 mm nyckel och testa blinkers. Gå vidare till steg 6 om signalerna fortfarande inte fungerar. Gå till steg 14 om signalerna arbete.
6

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.
7

Öppna höger sadelväska. Ta bort de två sadelväska muttrarna, med en spärr och uttag. Dra den högra sadelväska av cykeln.
8

Leta stänkskyddet i framkant av bakskärmen, mellan den bakre däcket och transmissionen. Avlägsna skruven från den nedre kanten av stänkskyddet, med en Ratchet och uttag.
9

Lyft upp flikarna stänkskydd och dra i den nedre kanten på stänkskyddet mot den bakre däcket. Dra den övre kanten på stänkskyddet bort den bakre gaffeln och ta bort stänkskyddet från cykeln för att exponera den elektriska panelen.
10

bort TSM från den elektriska panelen och installera en ny modul.

11

Snap den övre kanten av stänkskyddet på plats. Snäpp den nedre kanten av stänkskyddet på plats. Montera och dra åt skruven stänkskyddet till 36 till 48 tum-pounds, med en tum-pound momentnyckel och uttag.
12

Montera högra sadelväska och fästmuttrar, med en spärr och uttag .
13

Installera den negativa batterikabeln med en 10 mm nyckel och testa blinkers.
14

Placera ryttaren sätet på cykeln. Lyft den bakre delen av förarens säte samtidigt skjuta fram stolen att engagera tången i ramen. Sänk den bakre delen av förarens säte och Montera sätet bultar, med en Ratchet och uttag.
15

Anlita passagerarsätet med ryttaren sitsupphängningen fliken, om tillämpligt. Montera passagerarsätet monteringsskruv, med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111633.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.