Hur man gör en 2010 Harley Davidson Road King Louder

Harley Davidson namn är praktiskt taget synonymt med kvalitet och snygga motorcyklar, men det finns tillfällen då ägare av bolagets populära Road King modellen vill uppgradera från beståndet avgassystemet. Göra så djupnar och ups volymen av kungens motoreffekten, vilket gör cykeln en närvaro att både se och höra. Göra små DIY förändringar av standardsystem kan hjälpa ditt 2010 Road King att höras. Saker du behöver Flighter Can av skärolja
skyddsutrustning (rekommenderas) katalog Electric drill
metallbearbetning borr
Bågfil
Tänger
Arbete handskar

Visa mer instruktioner
1

Squirt lite skärolja in i det inre av ljuddämparen avgaser öppning. Skärolja kraftigt minskar friktionen på metallkomponenter och förhindrar gnistbildning som kan skada din hud när du arbetar. Don rekommenderad skyddsutrustning, t.ex. ögon, näsa och hörselskydd.
2

Dra en metall-arbetsgrupp bit in i en borr och borra i baffeln, vilket är den långa metalliska förlängning i ljuddämparen centrum . Skär bort och ta bort gaveln, den lilla runda plattan som är fäst i änden av ljuddämparen som styr produktionen, med en bågfil.
3

tag i baffeln, försvagades och lossade på grund av borrning, med en uppsättning av tång och dra försiktigt, men bestämt att ta bort den. Detta kan ta några försök, och vid behov, fortsätt borra baffeln tills det är löst nog att dra gratis.
4

Don en kraftig arbetshandske och manuellt skrapa insidan av ljuddämparen för att ta bort eventuella metallspån. Om så behövs, konsultera instruktionsboken om hur man tar bort ljuddämparen, så att du kan hålla pjäsen upp och ner och låt spån faller ut. Gör dock inte blåsa i ljuddämparen, vilket kommer att tvinga spån i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109272.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.