Obligatoriska Motorcykel utrustning

Enligt Insurance Institute for Highway Safety , 1967 den federala regeringen krävs tillstånd för att stifta lagar hjälm för att kvalificera sig för viss finansiering . Motorcykel Safety lagar skyddar idag förare och passagerare vid olyckor och kan hjälpa till att förebygga farliga situationer uppstår . Hjälmar

i december 2010 , motorcykelhjälmar är obligatoriska för alla ryttare i 20 stater , däribland Kalifornien , Massachusetts , Michigan och Oregon , tillsammans med District of Columbia . Hjälmar krävs för ryttare under vissa åldersgränser i 27 andra stater . Stater utan obligatoriska hjälm krav för ryttare är Illinois , Iowa och New Hampshire .
Skyddsglasögon

Goggles , glasögon eller andra former av ögonskydd som krävs i 36 olika stater och District of Columbia i december 2010 . I stater såsom Arizona , Georgia och Maryland , är ögonskydd krav frångås om motorcykeln är utrustad med en vindruta .
Passagerarnas säkerhet

Mississippi och Missouri är de enda stater som inte kräva motorcyklar att ha passagerarsäten om en passagerare rider på baksidan av en cykel , i december 2010 . Tillsammans med dessa två stater , New York och Texas dessutom inte kräver passagerarfotstöden när en person är på baksidan . Passagerare handtag är obligatoriska i 10 stater .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109273.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.