Honda Shadow VLX 600 Specifikationer

Honda Motor Co har varit en förgrundsfigur i motorcykeln branschen i många år, och erbjuder ett komplett utbud av cyklar i flera olika stilar. The Shadow, Hondas serie cruiser motorcyklar, infördes först 1983 som en tänkt ersättning för Rebel serien. Medan Rebel fortsatte i off-och-på serier, etablerat Shadow sig som en viktig aktör i Hondas kryssare lineup. Den 2007 Honda Shadow VLX 600 är ett utmärkt exempel på denna familj av motorcyklar. Motor

2007 Honda Shadow sport en 583cc fyrtakts enkel överliggande kamaxel V-Twin motor. Denna motor har en enda 34mm membran-typ CV förgasare och vätskekylning. Det finns tre ventiler i varje cylinder, för totalt sex ventiler. Denna motor har en borrning mätning 75mm och en 66mm stroke. Den kompressionsförhållande av denna motor är 9,2-till-1.
Transmission

2007 Honda Shadow VLX 600 är utrustad med ett brett ratio fyra-växlad manuell växellåda, och drivs av en O-ring förseglad kedjedrift. har 39mm teleskopgaffel Fjädring med 5,7 Addera ditt Fjädring & Brakes

framhjul Shadow VLX inches av resor. Bakhjulet har en enda stöt med en justerbar fjäder som erbjuder sju preload positioner, såväl som 3,5 inches av resor. Framhjulet presenterar en enda skivbroms med en två-kolv caliper, medan det bakre hjulet har en trumbroms.
Mått och Kapacitet

Honda Shadow VLX har en rake på 35 mm, och en slinga av 161mm. Det är hjulbasen är 63 inches, och det säte mäter upp till 25,6 inches hög. Den har en torrvikt av 452 kg., Och kan bära ca 2.9 liter vanlig blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108119.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.