Hur man byter och installera Visor på en Nolan Hjälm

En fri utsikt över vägen är oerhört viktigt för alla motorcyklister, en faktor som beror tungt på tillståndet i ditt Nolan hjälmens visir. Nolan har konstruerat sitt system visir behålla för att vara så enkel att använda som möjligt, oavsett om du byter ut en skadad visir eller byta från en klar visir till tonade visir. Med lite övning kan du kanske ta bort och installera en visir utan att ta hjälmen. Instruktioner
1

tag i nedre kanten av hjälmens visir med båda händerna och det lyfter det uppåt till ett helt öppet läge.
2

Skjut dina händer till kanten av visiret och sidorna av hjälmens öga port. Sätt tummarna på knapparna visir frisättning på visiret pivot mekanismer på sidan av hjälmen.
3

Tryck frikopplingsknapparna med tummarna och skjut visiret framåt med fingrarna tills den kan dras undan från hjälmen.
4

Håll den nya visiret i en approximation av dess helt öppnade läge mot hjälmen, med båda händerna.
5

Infoga kroken på toppen av visiret kanter i hjälmens visir pivot mekanism, tryck hakarna i nederkant av visiret i mekanismen. Visiret Låsknappar kommer att göra ett knäppande ljud, vilket indikerar att visiret är låst på plats.
6

sänka och höja några gånger för att se att visiret är säkrad i de svängbara mekanismer. Släpp visiret och installera det om du stöter på problem när du flyttar visiret genom sitt utbud av rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109245.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.