Hur man bygger en förgasare i en 1996 GL1500

Långsiktigt underhåll på din 1996 Honda GL1500 landsvägscykel omfattar ombyggnad förgasarna för förbättrad bränsletillförsel prestanda. Frö förgasare omfattar två 36-mm Keihin konstant hastighet (CV) förgasare som du bygger med delar från en Ombyggnadssatsen. Ombyggnaden omfattar demontering och rengöring av de primära komponenterna i varje förgasaren innan du installerar nya membran, nålar jet, jetplan och packningar. Jobbet kräver att du först tar bort sitsen och bensintanken för att komma åt och ta bort förgasarna. Rebuild Keihin förgasare en i taget på ett bord eller en arbetsbänk i ett väl ventilerat utrymme. Saker du behöver
Utility pan
Skruvmejsel
Förgasare-rengöring korg Cleaner Review Förgasare
Shop trasor
Pneumatiska kanister
Keihin CV förgasare kit

Visa fler instruktioner
Demontering och rengöring
1

Håll förgasaren över ett verktyg pan. Lossa och ta bort det rostfria, idle-blandning skruv från botten av förgasaren med en skruvmejsel. Spara skruven och stammen våren. Avlägsna och spara skruvarna som håller flottörhuset vid basen av förgasarhuset. Dra av kammaren för hand och tömma kvarvarande bensinen i pannan. Ställ bränslekammaren undan.
2

Lossa och ta bort mässing main jet och långsam stråle från basen av enheten med skruvmejseln. Släng jets.
3

Dra långa jet-nålen ur porten där den huvudsakliga jet avlägsnades och kassera den. Skruva och rädda den lilla huvudsakliga luftströmmen vid sidan av hamnen där jet-nålen avlägsnades.
4

Ta bort skruvarna som håller CV locket till toppen av förgasaren med en skruvmejsel. Lyft locket för hand. Hämta och spara den inre rörliga fjädern från insidan av enheten. Avlägsna och kassera gummimembran.
5

Placera förgasarkroppen, bränsle kammare, CV mössa, slide våren och den lilla huvudsakliga luftströmmen i en förgasare rengöring korgen. Sänk ned korgen i förgasaren renare för 30 minuter. Avlägsna delarna från korgen och torka varje grundligt med rena butik trasor.
6

Håll förgasarkroppen över verktyget pannan. Rensa ut alla rester av förgasare renare från jet portarna på förgasaren med korta, direkta skurar från en trycklufts-kapseln. Addera Assembly
7

Håll förgasarkroppen upp och ned. Sätt in den nya jet-nålen från satsen i main jet port. Skruva den nya huvudnivån jet och mindre långsam stråle ur satsen i lämpliga hamnar för hand. Dra åt varje stråle med skruvmejseln.
8

Trä sparade huvudsakliga luftströmmen in i sidan av jet-nålen porten för hand. Dra åt strålen med skruvmejseln tills det tar stopp. Lossa jet 1 1/2 varv med skruvmejseln.
9

Placera det nya bränslet-kammare packningen ur satsen på undersidan av förgasaren kroppen och rikta in hålen för skruvarna. Fäst rengjorda bränslet kammaren och dra åt de sparade skruvarna i ett korsvis mönster.
10

Trä rengjorda idle-blandning skruv på plats för hand. Dra den tills det tar stopp med skruvmejseln. Skruva loss idle-blandning skruv två hela varv med skruvmejseln.
11

Håll förgasaren upprätt. Sätt den rengjorda sliden fjädern in i toppen av förgasaren. Placera den nya membranet ur satsen på plats ovanför fjädern. Montera den sparade CV locket på plats och fäst den med de sparade skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111476.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.