Hur man ansöker om ett motorcykelkörkort i NJ

Om du planerar på att köpa en motorcykel för att spara på gas eller bara för nöjes skull, här är en kort sammanfattning av kraven för att ansöka om ett motorcykelkörkort i NJ. Den innehåller de säkerhetskrav som väl. Du kan ha en separat licens eller har det lagts till din befintliga körkort. Instruktioner
1

Precis som du ansöker om ett körkort, måste du börja med ett tillstånd för att nå din NJ motorcykelkörkort. Gå till din närmaste New Jersey State Motor Vehicle Agency och fylla i en ansökan om tillstånd. När du har klarat tillståndet test som inbegriper en synundersökning samt, (manuell är online) kommer du att vara på väg att rida din motorcykel.
2

Ta med dig de handlingar som behövs för att motsvara 6 poäng ID, kan beroende på vilken typ av identifiering dokumentation du har detta vara ett par dokument till flera documents.Be beredd att betala $ 5. för tillståndet.
3

För att använda detta tillstånd måste du ha en vän eller någon du känner som har en New Jersey motorcykelkörkort. Kom ihåg, måste de vara en NJ motorcykel förare. De kommer att vara din väktare när du tränar, med hjälp av sin egen motorcykel längs sidan din. Se till att du är försäkrad på din nya motorcykel. Du kan ansöka om din motorcykel körkort efter att du har ditt tillstånd under minst 20 dagar. Ta dig tid att öva eftersom du kommer att behöva det om du tar vägen testet.
4 p Det finns två sätt du kan välja mellan att få din NJ motorcykelkörkort. Du kan ansöka om att få din licens efter att du har avslutat en provkörning på en av de tilldelade platser i ditt område. NJ DMV kan ge dig en lista över godtagbara platser. Du kan också ta en kurs motorcykel säkerhet och om passerat detta kommer att fungera som din port till din licens. Valet är ditt att ta vägen test eller säkerhet kursen.
5

När du har avslutat en av ovanstående, då kan du gå tillbaka till motorfordon byrå med ett stämplat tillstånd, bevis på vägen testet godkänd kurs eller säkerhet skolan godkänt betyg och 6 punkten ID-kontroll (ja igen!). Licensavgiften för motorcyklar är för närvarande $ 24.00.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106300.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.