Hur man gör en motorcykel vindruta

Har du alltid velat ha en vindruta för din motorcykel, men kan inte hitta en för ett rimligt pris? Läs vidare för att lära dig hur lätt att göra din egen motorcykel vindrutan med några enkla verktyg. Saker du behöver
Måttband
stort papper (ca 3 av 4 fot) katalog Standard sax
Hålslag och /eller exacto kniv
sharpiemarkör
Geringssåg
Standard handborr
Mid-grade sandpapper
Nya bultar (endast i vissa fall)
Visa fler instruktioner
1

Ta mätningar av aktuella bult placeringar på ljuset montering och styret på din motorcykel. Du måste bestämma hur du vill fästa på vindrutan enligt tillgången på bultar på din motorcykel.
2

Ta ett stort papper (ca 3 av 4 fot) och rita konturerna av formen du vill vindrutan vara. Du kommer att vilja stå för den böjning som du kommer att göra på plast och för den vinkel som vindrutan kommer att placeras bakåt med windflow. Tänk på att en mer rundad topp kommer att vara mer aerodynamisk, så du vill göra en design som matchar utseendet på cykeln och kommer fortfarande att vara effektiva.
3

match upp pjäsen av papper med motorcykeln och markera alla bolt-hål som vindrutan ska monteras på. Se till att ta hänsyn till storleken på bult-hålen.
4

Klipp ut mönstret på pappret så smidigt som möjligt. Använd ett hålslag eller exacto kniv för att skära ut bult-hålen.
5

Använd en sharpiemarkör att spåra design på en bit av tunga gauge plast. Gör detta så smidigt som möjligt. Också vara så noggrann som möjligt när markering av bult-hålen.
6

Använd en geringssåg för att skära ut formen på plasten. Håll det långsamt och stadigt för att undvika ojämna och grova kanter. Nu kan du använda en vanlig borrmaskin med lite något större än de fästskruvarna att borra ut bulten hål. Gör detta långsamt liksom för ett rent snitt.
7

Ta en dyna av mid-sandpapper och runda av alla kanter vindrutan. Få dem att se så smidigt och flyter som möjligt.
8

Bolt på din nya motorcykel vindrutan. Du kan behöva köpa nya bultar som är lite längre att ta hänsyn till den extra bredden av vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106203.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.