Hur Wire 2 Signaler Wire vända på en 2005 Honda Shadow Aero

Den 2005 Honda Shadow Aero är en cruiser stil motorcykel med en rad olika motoralternativ. Ledningarna som driver varje blinkers leder till vippströmbrytare där marken, positiva och negativa kablarna är. De två ledningarna inuti blinkers är positiva och negativa. Den positiva tråden är den svarta med en vit linje som löper längs mitten och den negativa kabeln är vit eller helt svart. Saker du behöver
10mm socket
Ratchet skiftnyckel
Box set
stjärnskruvmejsel
plast tråd caps
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruven på baksidan av sätet som håller sätet till bakskärmen med hylsa och spärrskaft. Dra sitsen från ramen och ställ den åt sidan.
2

Lossa klämman muttern på den negativa batterikabeln med motsvarande nyckel. Dra kabeln från batteriet.
3

Lossa fästet blinkers med hjälp av en skruvmejsel. Dra av blinkersen ramen. Vrid båda plast tråd caps motsols tills de lossnar trådarna. Dra tråden isär och sätta signalen stock sväng åt sidan.
4

Anslut de positiva och negativa kablarna från nya blinkers till motsvarande kablar. Placera nya tråd lock i vajrarna och vrid medurs lock tills locken är täta. Placera blinkers på ramen och dra åt fästet.
5

Byt batteri kabeln till batteriet motsatt sätt som du tog bort det. Vänd blinkers s switch för att säkerställa att blinkers fungerar. Byt plats på ramen och dra åt stolens låsmuttern tills det är ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109208.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.