Suzuki S-50 specifikation

Michio Suzuki startade sitt företag år 1909 med syfte att göra industriella vävstolar för en blomstrande silke industri. Andra världskriget ändrade riktningen på företaget, Michio Suzuki vände sin uppmärksamhet till att göra billiga bilar för att möta en växande efterfrågan på transporter. Motorcyklarna företaget skapat hjälpt Suzuki bli en av de fyra stora japanska mc-företag som också ingår Honda, Yamaha och Kawasaki. Den Suzuki boulevarden infördes 2005 och riktade för amerikanska marknaderna. Den hade tre beteckningar: S, som presenterade stil, C, som var en redesign av en kryssare, och M, för muskel. Storlek

Längden på cykeln är 88,6 inches, är sitthöjden 27.6 inches och höjden är 44,3 inches. Bredden är 30,1 inches och markfrigången är 4.9 inches. Hjulbasen är 61,4 inches. Kapaciteten i bränsletanken är 3.17 liter, och vikten är £ 443,1.
Engine Information

motorn förskjuter 50 kubiktum. Motorn är en V-2 och har fyra slag. Kompressionen är 10,0:1. Slaget är 2,9 inches och hålet är 3,3 inches. Cykeln har två förgasare och den är anordnad i en SOHC eller enkel överliggande kamaxel. Tändningen är elektrisk, cykeln har fem växlar. Motorn är vätskekyld, och cykeln är axeldriven.
Fjädring består Hjul och broms

främre hjulupphängningen med en teleskopisk spiralfjäder som är olje-dämpas. Den bakre upphängningen består av en svängarm som är olje-dämpas och har fem justerbara lägen. Framdäcket är 100/90-H19, medan den bakre däcket är 140/90-M15. De främre och bakre bromsarna består av enskilda bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109499.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.