Hur kan jag köpa en motorcykel med Bad Credit?

Att köpa en motorcykel med dåliga krediter är möjligt om du dra nytta av de rätta resurserna. En motorcykel är en utmaning att finansiera med dåliga krediter - ännu mer än en bil - eftersom de anses fritidsfordon av långivare. Det är inte ovanligt att ha en svår tid finansiera en motorcykel även med en dålig eller rättvist betyg. Förbättra din kredit nog att hitta en långivare kan vara tidskrävande, men det finns vissa taktiker du kan dra nytta av att göra processen gå snabbare. Instruktioner
1

Beställ din kredit rapport för att säkerställa att det inte finns några fel som negativt påverkar din kredit värdering. Betala av eventuella utestående skulder som anges på din kredit rapport. Röjning gamla skulder kan positivt påverka din kredit värdering snabbt.
2

Prata öppet med motorcykeln återförsäljare om din kredit värdering och situation. Återförsäljaren är lika ivriga att göra en försäljning som du ska köpa en ny motorcykel och de kommer ofta att gå mycket långt för att hitta en långivare som är villiga att finansiera din motorcykel. Nackdelen med att använda återförsäljarens långivare är att de ofta har högre priser än en långivare du skaffa själv.
3

Call lokala kreditföretag och små banker. Om du har ett bankkonto som har varit i god ställning ringa din bank för att se om de erbjuder motorcykel finansiering och skulle vara villiga att arbeta med dig.
4

Spara pengar så att du kan göra en större handpenning. Erbjuder mer pengar up front gör långivare känner sig säkrare låna dig pengar. Det är också till hjälp i framtiden eftersom det kommer att sänka din månatliga belopp.
5

Ställ en nära vän eller släkting med god kredit att underteckna lånet för dig.
6

spara tillräckligt med pengar för att köpa en motorcykel direkt så att du inte behöver finansiering. Att köpa en begagnad motorcykel från en ägare är nästan alltid billigare än att köpa en ny motorcykel från en återförsäljare. Du kommer att undvika besväret med att hitta en långivare och du kommer att äga din motorcykel direkt istället för att göra månatliga betalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108051.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.