1986 Suzuki Quadracer specifikation

The Quadracer är en tre-eller fyrhjuliga cykel, som liknar en motorcykel, som färdas på lågtrycks-däck och är lämplig för off-road resor. År 1986 introducerade Suzuki världen till sitt terrängfordon, kallas Suzuki Quadracer. 1988 års Suzuki Quadracer var känd som "Quadzill, ett" och enligt motorcykel experter, var det en av de snabbast ATV på marknaden. Den Quadracer avbröts 1990. Engine

Quadracer motorn är en tvåtaktsmotor som var vätskekyld och hade en manuell koppling. Överföringen var fem-eller sexväxlade. Vissa Suzuki Quadracer modeller har omvänt, inklusive 1986 Suzuki quad. Suzuki Quad har en 250cc tvåtaktsmotor. Denna typ av motor kräver gas som skall blandas med tvåtaktsolja i ett förhållande av 50 till 1. Den transmissionsolja användes var 10W40. Suzuki Quad presenterade Suzuki automatiska avgaser tidsstyrning (AETC) systemet, hjulupphängning och trippel hydrauliska skivbromsar. Motorn startas genom en kick starter, som är belägen på den sida av fordonet. 1986 Suzuki Quad har en tre-liters bränsletank.
Body

1986 Suzuki Quad är 43 inches hög, 75 inches i längd och 47 cm bred. Den har en markfrigång på fem inches. Hjulbasen är 50 inches från den främre hjulaxeln till bakre hjulaxeln. Den är utrustad med aerodynamiskt utformade fendrar och en strålkastare på framsidan. Sitsen är en T-typ som är fullt understöd av ryttaren, speciellt när svänger. Suzuki Quadracer väger cirka 350 pounds.
The Wheels

1986 Suzuki Quadracer är utrustad med en 50-tums hjulbas, framifrån och bakåt axel. Bromssystemet presenterade tredubbla hydrauliska skivor och en enda kolvsok. Framdäcken är AT25 x 8-12 slanglöst och bakdäcken är AT25 x 10-12 slanglöst. Däck är gjorda för lera eller snö, fält och ström.
Stötar

chocker på 1986 Suzuki Quad görs för prestanda och kraft. De stötdämpare är gjorda speciellt för Quadracer av Showa. De stötdämpare kan byggas. De främre stötdämpare kan inte byggas om, men de kan ändras efter prestation. Graden av stigande suspension, aluminium arm swing, 21-vägs komprimering och 26-vägs justering rebound kommer att hålla ryttaren från studsar runt överdrivet under körning.
Pris

1986 års Suzuki Quadracer prissattes till $ 3800. Det fanns inte många alternativ, men valet av däcktyper skulle öka kostnaderna något. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108629.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.