2003 Honda Goldwing specifikation

Den 2003 Honda Goldwing är en världsklass touring motorcykel känd för sin bränsleeffektivitet, sport-liknande hantering och hög komfort. Några av de viktigaste funktionerna som bidrar till cykelns prestanda och livslängd är dess flexibla aluminiumram, kraftfulla lågt monterad motor och ledande insprutningssystem. Motor

2003 Honda Goldwing har en sex-cylindrig 1832cc vätskekyld motor som uppnår 118 hästkrafter vid 5.500 rpm och producerar 123 ft-lbs. av vridmoment vid 4.000 rpm. Motorn är monterad lågt och nära framför motorcykeln för att förbättra väghållning och låg hastighet manövrerbarhet. En 2,9-tums slaglängd och 2,8-tums hål ger fordonet en 1,04 stoke /borrning förhållande och lägger det på lång-taktsmotorer kategori.
Transmission

femväxlad Powertrain överföring på Goldwing är avsedd för exakt växling och har femmans växel överväxel.
Chassis

En innovativ aluminiumram design kombinerar styvhet med flexibilitet att producera fast hantering och en mer bekväm ridning erfarenhet. De särskilda galgar på motorfästet systemet och exakt matchade bultar att hålla motorns vibrationer till ett minimum.
Dimensioner

2003 Goldwing är 103.7 inches lång, 37,3 inches bred, och har en sitthöjd på 29,1 inches. Hjulbasen är 66,6 inches och torra motorcykelns vikt är 800 pounds. Addera Bromsar

De främre bromsarna har en dual-skiva Linked Braking System medan de bakre bromsarna har en enda skiva LBS. Det Goldwing har också en anti-bromssystem som använder en elektrisk motordriven modulator för att ge snabba och korrekta bromsning-tryck justeringar.
Bränslekapacitet

Dessutom till en stor 6,6-liters bränsletank, gör 2003 Goldwing också användning av Hondas uppfinningsrika Programmerbar bränsleinsprutning bränslepump för att ge det en betydande långväga cruising sortiment.
Acceleration

2003 Goldwing är kapabel att gå från noll till 60 miles per timme i 5 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109150.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.