Hur man bygger Kilar Motorcykel Wheel

Vid parkering en motorcykel under en längre tid, verkar det som oavsett vad platsen, eller hur bra stativ är, cyklar gillar att rulla och välta. För att motverka detta problem, gör dig själv motorcykel stoppklossar. Skjut Blockera framför dina motorcykeldäck att spänna cykeln glider. Saker du behöver
2 block av 1-by-1 kvadratmeter trä (al företrädesvis) katalog Jigsaw med en förlängning
Ström sander
fint sandpapper
väderbeständigt trä lack

Visa mer instruktioner
1

fästa förlängningen bladet till ditt pussel. Kvadrat upp kanterna på blocken, skära av eventuella ojämna eller ojämna kanter för att göra blocket så nära en sann kub som möjligt.
2

Linje upp blocken, vänd rakt mot dig. Börja ett snitt omkring en tum in från varje övre hörn. Vinkla detta klipp så nära en 45-graders vinkel som möjligt, och skär mot mitten av blocket. Se dock, att skära åtminstone två tredjedelar av vägen genom hela blocket. Det är där däcken kommer att vila. Addera 3

Avrunda alla kanter på blocken, med en makt sander. Wood fiberband kan faktiskt punktera ett motorcykeldäck, så detta steg är mycket viktigt vid konstruktionen av valslagren.
4

Sand valslagren med en bit fint sandpapper. Ju slätare klossarna är, desto bättre kommer de att se ut.
5

Blow allt trädamm från ytan på klossarna, med hjälp av en kompressor med en spets. Detta är viktigt för att få en bra finish.
6

Applicera en standard, väderbeständigt trä lack som du väljer. Detta kommer att hålla dem från att dela och ge dem ett professionellt utseende.
7

Låt klossarna torka över natten innan du använder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106263.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.