Quarter Fairing Fördelar

Fairing gör motorcyklar mer aerodynamisk. Fairing komponenter susa bakåt från framsidan av motorcykeln och direkt luft på ett rationellt sätt av toppen och botten, snarare än att låta luft träffade fronten, vilket kommer att leda till att motorcykeln agera som en fallskärm och sakta ner i ansiktet av vinden motstånd. Fairing kommer i full, halv och kvarts sorter. Dessa beteckningar beskriver hur mycket aerodynamisk fördel de lägger. Hastighet

Quarter formplåt tillåter motorcyklar att gå fortare. Genom att avleda luften från framsidan av cykeln, de minskar motståndet, vilket i sin tur gör cykeln att gå framåt i snabbare takt. Att föreställa sig hur det utför denna uppgift, kan du prova att sätta din hand ut en bil fönster när du kör på motorvägen. När du håller din handflata parallellt med marken, rör den sig genom luften lätt, när du håller den vinkelrätt mot marken, du känner en hel del motstånd. Storleken på din hand har inte förändrats, men dess arrangemang i förhållande till den mötande vinden har.
Bränsleeffektivitet

Quarter spackling även ökar bränsleeffektiviteten. Genom att minska luftmotståndet, behöver motorn inte arbeta så hårt för att gå en viss hastighet. Eftersom det inte behöver arbeta så hårt, inte bränna så mycket bränsle, vilket innebär att du inte behöver fylla på så ofta.
Ekonomi

Quarter Kåpan ger ett billigare alternativ än full spackling eller ens hälften kåpa, men för casual motorcyklist, har väsentligen samma effekt. Full och halv kåpa är konstruerade för höga hastigheter, såsom racing motorcyklar och motorcyklar polisen, kryssare som ryttare brukar använda kvartalet kåpa, inte kräver denna typ av hastighet. Snarare behöver de bara att nå en vanlig motorväg hastighet samtidigt spara bränsle. Quarter spackling ger en acceptabel grad av aerodynamik utan krångel och besvär av en skrymmande, dyrare spackling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109372.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.