Hur man ansöker Metal Emblem till en gastank

Lägga metall emblem till din bensintank kan ta din motorcykel från ho-hum för varm, så att du kan anpassa din cykel när du sparkar upp sin coola faktor. Du kan lägga till en vintage Harley eller Honda logotyp, ditt favoritlag logotyp, en dödskalle, dina initialer - oavsett emblem du vill. Det är ett enkelt projekt du kan göra själv. Saker du behöver
slagtork
Tandtråd
Självhäftande lösningsmedel såsom WD-40 eller Goo Be Gone
mjuk trasa
Tvättsprit
Blue målare ritar tejp

Emblem lim såsom 3M UltraPro
Metal tank emblem
Visa fler instruktioner
bort alla befintliga emblem
1

Park din motorcykel utanför, vilket gör att eventuella befintliga emblem är i direkt solljus. Lämna den i solen i ca 20 eller 30 minuter för att låta värmen börjar mjukna limmet på baksidan av emblem.
2

blåsa varm luft från din hårtork på emblemet i några minuter. Se till att din hårfön är på sin högsta inställning. Inte frestas till att använda värmepistol för detta ändamål, som en värmepistol för intensiv värme kan smälta eller bubbla till motorcykelns färg. Håll en längd av tandtråd tätt
3

, med ena handen håller ena änden, och den andra handen håller den andra änden. Skjut tandtråd bakom emblemet, och använda en back-och-tillbaka rörelse för att skära igenom limmet.
4

Spray eller torka lim lösningsmedel på någon kvarvarande lim. Låt det sitta i några minuter för att lösa upp limmet. Försiktigt polera bort den självhäftande med en mjuk trasa. Upprepa om så behövs, tills alla spår av lim är borta.
5

Avlägsna kvarblivet klister lösningsmedel med tvättsprit och en mjuk trasa.
Ansluta din nya Emblem

6

Håll den nya emblemet till din bensintank och bestämma exakt var du vill placera den.
7

Rengör fläcken med tvättsprit och en mjuk trasa. Området måste vara fri från fett, smuts, olja, vax och lim lösningsmedel, eller det nya emblemet får inte hålla sig väl.
8

Stick en bit blå målartejp för att markera en nivå linje där du vill fästa emblemet.
9

Applicera lite lim på baksidan av din emblem. Använd en mängd generös nog så att emblemet fäster enkelt och permanent, men inte så mycket att det finns överskott av lim som sipprar ut och gör en röra på din bensintank. Om din emblemet är skal-och-stick sort, helt enkelt skala stöd av vid denna tidpunkt.
10

Applicera emblemet till bensintanken. Använd målartejp som din guide för att se till att det är jämnt och placeras exakt där du vill ha den. Håll den på plats i ca 10 minuter för att låta limmet härda. Sedan använder målartejp att hålla emblemet på plats under ytterligare 20 minuter för att låta limmet botemedel. Om du har ett skal-och-stick emblem, placera den exakt där du vill ha den första gången, eftersom denna typ av emblemet du bara har en chans. Hålla den på plats medan du trycker fast i cirka 30 sekunder.
11

bort målartejp noggrant efter ca 20 minuter. Använd lim lösningsmedel för att försiktigt ta bort häftmassa som visar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109027.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.