Hur man tar bort den Framdrev på SV Rider

Suzukis SV-serien motorcyklar drivs av antingen en 645 eller en 996 cc V-twin motor som gav semi-sporten motorcykel med ett större utbud av vridmoment än sin sportigare inline- fyrcylindriga GSX-R kusiner. Endera variation av SV kunde spännande högpresterande rider, men det kan också användas som pålitliga pendlare eller lätta fordon touring. Liksom de flesta motorcyklar, använde SV en kedjedriven system som förlitat sig på en motor-monterade drevet att vrida bakhjulet. Kedjehjulet skulle kunna ersättas för att kompensera för slitage eller för att förbättra utgående vridmoment vid lägre rpm intervall. Proceduren är likartad i hela både modeller och alla intervall året. Saker du behöver
framhjulsstödet eller chock
Tänger
8, 10, 24 och 32 uttag mm
Hylsnyckel
10 mm ratcheting skiftnyckel
Breaker bar
10 mm box-end skiftnyckel
Flat skruvmejsel
Semi-permanent gänglåsning självhäftande
Sprocket låsbricka
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Montera motorcykeln på ett framhjul stativ eller chock att stödja den i upprätt, jämnt läge. Shift överföring till första växeln. Låt motorn svalna i minst 30 minuter.
2

Ta bort sprinten från slutet av bakaxeln, ligger framför axeln muttern på vänster sida av motorcykeln, med en tång . Lossa bakaxeln muttern, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.
3

Vrid de bakre muttrarna kedjespännaren, på båda ändarna av svingarmen, moturs tills kedjan är helt lossas med en 10 mm ratcheting skiftnyckel eller en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.
4

Skruva loss växelarmen nypa bult, som ligger längst ner i det främre kedjehjulet skydd på vänster sida av motor, med användning av en 10 mm hylsa. Dra växelarmen ifrån shifter axeln. Ta det främre kedjehjulet omslaget, med en 8 mm hylsa.
5

Lossa låsmuttern på framsidan av kopplingen kabel mekanismen, som ligger direkt framför den främre kedjehjulet, med hjälp av en 10 mm- skiftnyckel. Demontera mekanismen kopplingen kabeln från motorn, med hjälp av en 10 mm fast nyckel eller en 10 mm hylsa. Dra mekanismen bort från drevet, men ta inte bort den från slutet av kopplingen kabeln.
6

Böj låsbrickan s metallflik bort från sidan av den främre kedjehjulet, med spetsen på en flat skruvmejsel. Skruva den främre drevet muttern, med hjälp av en 32 mm hylsa och en breaker bar. Lyft kedjan bort från drevet, dra sedan drev bort från transmissionen mellanaxel.
7

Coat överförings överföringsaxelsaggregat trådar med en semi-permanent gänglåsning lim. Slip ett nytt tandhjul på transmissionen mellanaxel, följt av en ny låsbricka. Skruva drevet muttern på plats för hand. Dra åt Framdrev muttern till 105 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel. Böj låsbrickan flik mot sidan av drevet, med spetsen på en skruvmejsel. Dra kedjan över Framdrev tänder.
8

tillbaka mekanismen kopplingen kabeln på motorn. Dra åt mekanismens bultarna till 7,6 foot-pounds. Dra kopplingskabeln genom slutet av mekanismen släpptes arm tills kabeln är tight. Dra åt mekanismens låsmuttern.
9

tillbaka Framdrev locket på motorn. Dra åt bultarna till 7,6 foot-pounds. Skjut växelarmen på växelreglaget axeln, sedan skruva nypa bulten på plats.
10

Vrid båda kedjejustering nötter medurs tills den undre delen av kedjan har en räckvidd på 0,08 till 1,2 tum rörlighet när den trycks uppåt. Dra åt bakaxeln muttern till 73,5 foot-pounds. Skjut en ny saxpinne genom slutet av bakaxeln, sedan böja tappen ben runt axeln, med en tång
11

Dra i kopplingshandtaget tills din känsla motstånd, vilket indikerar att något glapp i kabeln har tagits upp. Helst ska det finnas en 1/8-tums gap mellan kopplingshandtaget och spaken abborre. Justera kabeln slack som behövs, med hjälp av justering på baksidan av armen abborre.
12

Demontera framhjulet stå och sänka motorcykeln på sidostödet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111668.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.