Hur du köper en begagnad Sport Bike

Att köpa en begagnad sport cykel över den senaste helt nya modellen är ett bra val för att spara lite pengar om du vet några av de högt slitage och objekt försummar tillämpliga på alla begagnade sport cyklar. En snabb undersökning av grunderna i en värld av begagnade sport cyklar kommer att ge större njutning och en säkrare gata eller spåra ridvana. Instruktioner
1

Glean så mycket information om en annonserad cykel som du kan innan du går för att se den. Fråga om den är modifierad, tävlade eller förstörda. De flesta cyklar drabbas av en låg hastighet nedläggningen eller garage repor släpp och bucklor som kommer att slå hundratals dollar av en blå bokförda värdet, men skulle inte påverka funktionen eller säkerheten.
2

Ordna att visa och inspektera cykeln under dagtid om det är möjligt. Fråga om ägaren har en butik står för att köra cykeln genom växlarna, eller be om ägaren är villig att visa den använda sport cykel innan du köper. Kontrollera tillståndet matchar bokfört värde och dina behov.
3

Inspektera däck för onormalt slitage. Beakta inverkan av fjädring, fram och bak, genom att hålla frambromsen och tyngden. Lyssna och känn efter glapp i huvudet lager, vilket är ett tecken på missbruk "wheelies" och slack underhåll.
4

Lyssna på motorn för en smidig, pladder-free tomgång. Test spakar, pedaler och gasreglage för stiction drift och retur. Följ alla synliga elektriska anslutningar för korrosion, och urskilja om cykeln förvarades i elementen eller värre, tvättas i en översvämning.
5

Kontrollera att kedjan och båda dreven för slitage och kedjan själv för korrekt justering. Drevkuggar ska visas ännu, inte ansluten. Om den använda sport cykel uppfyller dina behov och önskemål, gå till närmaste notarie att överföra titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106139.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.