Hur att bygga din egen Racks Motorcykel Bagage

Du kan inte bara dyka stammen på en motorcykel när du behöver lagra bagage. Installera en flat rack på baksidan av din motorcykel gör transporterar bagage för stor för dina sadelväskor mycket enklare. Bygga en är ganska enkel eftersom den största delen av strukturen är en robust, platt bit metall. För att säkerställa att inget faller utanför racket när du rider, behöver en läpp som ska läggas runt kanterna. Formen på kuggstången är delvis bestäms av formen på din cykel. Saker du behöver
Måttband
Kartong
Marker
Plåt metall
Sheet saxar
Borr med skärande bit
metallfästen
Bultar

Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet bakom sätet. Hyllan kommer att sträcka sig från baksidan av sätet över framskärmen och ut mot sidorna. Var uppmärksam när man mäter bredden på din plats eftersom pakethållare ska kapas för att passa runt den.
2

Gör en mall av din planerade bagage sittplats på en gammal kartong. Den bagagehylla skall vara ungefär rektangulär form med en fördjupning på en av de längre sidorna för att rymma baksidan av sätet. Klipp ut mallen och kontrollera den mot baksidan av din cykel. Justera formen och storleken på det tills du är nöjd med resultatet.
3

Spåra konturerna av mallen på en bit kraftig plåt. Klipp ut basen av bagageräcke med sax plåt.
4

Klipp ut ytterligare tre remsor av metall att använda som upprättstående läppar längs kanten på pakethållaren. Läpparna ska stå ungefär 2 inches lång och sträcker sig längs hela ryggen och båda sidor av racket.
5

Fäst minst tre metallfästen till den nedre kanten av varje läpp (hörn och mitten) . Förborra hål för fästena säkra dem sedan med skruvar och muttrar.
6

Säkra läpparna till de yttre kanterna på pakethållaren. Placera läppar med konsolerna vända inåt längs stativets kant och markera placeringen av skruvhål. Ta läppar och borra hål för fästena. Fäst läpparna i racket med skruvar och muttrar.
7

Placera gallret på baksidan av cykeln direkt bakom sätet. Markera platsen för bultarna som fäster ställningen till cykelns bakre stänkskärmen. Du behöver minst fyra bultarna som inrättats i en fyrkantig formation. Den exakta formen på fender hjälper dig att bestämma den bästa möjliga platsen för att se till att racket är fortsatt stabil.
8

Avlägsna stället från stänkskärmen och borra upp bulthålen. Placera stället tillbaka på fender och markera platsen för bulthålen på fender. Borra upp hålen fast då pakethållare till baksidan fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110087.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.