1997 Harley-Davidson Sportster 1200 Specifikationer

1997, som Harley-Davidson en ny overhead-ventils motor i en smal, flexibel båge och Sportster legenden föddes. Den mest sålda modellen av linjen, framkom det Sportster från de relativt mörka tiden av 1950-talet med införandet av Evolution motorn 1986 och brast i framtiden, dess råstyrka fascinerande Harley prestanda acolytes överallt. Modifierad och förfinas allt längre under de följande åren, 40-årsjubileum 1997 XLCH Sportster 1200 Sport och XL Sportster 1200 Custom både funktion friare-andning rör till en massiv makt öka, kraftigt förbättrad fjädring och en mer generös kapacitet, resevänligt bränsletank . XL Sportster 1200 Sport

Kännetecknas av sin råa diskret, utseende och makt, presenterar 1997 XL Sportster 1200 Sport en omdesignad tvådelad sits som konverteras lätt till ett solo sits. I hjärtat av denna vig motorcykel, är en 1200 cc Evolution motor synkroniseras med en fem-växlad växellåda som ger 71 ft-lbs. av vridmoment vid 4.000 rpm. Med en 28,9-tums sitthöjd, är idrott högre än Custom. Dess stel ram är 87,6 inches lång med en hjulbas på 60,2 inches och markfrigång på 6,7 inches. Avgaserna funktioner stapplade shorty duals.

Trogen sitt namn, är idrott en symbol för en motorcykel med höga prestanda, med kassett-typ upphängningsenheter med multi-spring reload, och kompression och ladda dämpande justeringar. De bakre stötdämpare har en avlägsen kväve behållare för att hålla oljan från överhettning under hård användning. Reservoaren s blåsan separerar gasen från olja för att förhindra luftning. Gafflarna har en multi-läge justerbar retur och kompression dämpare som är anslagskänsliga och ger inkrementella dämpning som rörlighet ökar.

Sport har en dubbel-disc frambroms med tvådelad flytande broms rotorer, vilket avsevärt minskar spak tryck. Kombinationen av klibbiga Dunlop K591 elitidrott däck, högpresterande bromssystemet och innovativ fjädring förbättra den övergripande hanteringen och underlätta kurvtagning hastigheter.
Ytterligare Sport specifikationer

Sport cockpit presenterar en elektronisk hastighetsmätare med vägmätare, nollställbart trippmätare och en varvräknare. Den Sportster 1200 Sport är en relativt lätt motorcykel med en torrvikt på endast £ 497. Bränsleekonomi är 52 motorvägen miles per gallon och 45 mpg stad med en 3,3-liters bränslekapacitet, och olja kapacitet på 3 liter.
1997 Sportster 1200 Custom
< p> Drivs av en 1200 cc Evolution motor som ger 71,0 ft-lbs. . av vridmoment vid 4.000 rpm, är överdådigt färdigbehandlade Custom en enkel att hantera rida med suverän manövrerbarhet, dess fem-växlad växellåda ger snabb acceleration från alla hastigheter. Tullens stel ram är 87,25 inches lång och med dess relativt låga sitthöjd på 27,12 inches och en markfrigång på bara 4,5 inches, är Custom ett idealiskt val för förare av kortare resning och alla ryttare som gillar en låg profil ride. Primära enheten är triple-raden kedjan och Custom har en single-disc frambromsen och slitsade skivor bakhjulet. Avgaserna funktioner stapplade shorty duals.

Medan Custom inte har så många högpresterande funktioner som sin sport syskon, sätter oöverträffad styling det bortsett från alla de andra Sportster modeller. Från krom och svart motor behandling och 21-tums snörd framhjulet till Chrome styret klämma och riser kombinerat med en bottom-mount strålkastare, är Custom lätt den mest glamorösa Sportster familjemedlem.
Extra Anpassad specifikation

Custom presenterar en elektronisk hastighetsmätare med vägmätare och nollställbart trippmätare. Den relativt lätta motorcykeln är £ 490. torrvikt, balanseras av en låg tyngdpunkt som ökar den lätthet och kvaliteten på hantering. Bränsleekonomi är 52 highway mpg och 45 miles staden per gallon. Bränsle kapacitet är 3,3 liter, olja kapacitet är 3 liter Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108999.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.