Hur man rida en wheelie på en Kawasaki Dirt Bike

Även farligt och olagligt på vägen, är mycket få manövrar som förknippas med sporten motorcykel som wheelie. Att lära sig att åka på bakhjulet krävs övning för att starta och styra en motorcykel när du står upp på sin bakhjulet. Ett av de bästa sätten att lära sig att åka på bakhjulet är på en dirt bike, såsom Kawasakis KX serie cyklar. Lättare, mindre och lättare att kontrollera än en race-replika sport cykel, packar en Kawasaki dirtbike precis tillräckligt med kraft för att hålla dig från att bli överväldigad. Instruktioner
1

Förbered dig. Skjut tillbaka i sätet för att få din vikt över bakhjulet. Placera din högra fot över den bakre bromspedalen och dra in kopplingshandtaget med index och fingrar mitten. Växla in ettans växel och sakta släpp kopplingshandtaget. Rulla gashandtaget tillbaka något för att accelerera ifrån ett fullständigt stopp.
2

Upprätthålla en långsam, behaglig fart på första växeln. Använda pekfingret och långfingret, dra in kopplingshandtaget nog att koppla ur kopplingen. Omedelbart rulla gashandtaget tillbaka helt och släpp kopplingshandtaget. Den främre hjulet ska lyfta från marken. Behåll din throttle position.
3

Håll bakre bromspedalen täckt med din högra fot. Tryck den bakre bromspedalen om motorcykeln känns som det är på väg att vända över, detta kommer att föra framhjulet tillbaka. Alternativt, applicera mer gas för att lyfta framhjulet högre.
4

Roll gashandtaget framåt och trycker på bromspedalen för att få framhjulet tillbaka till marken. Öva tills du är bekväm nog att åka på bakhjulet på första växeln, och försök sedan igen i andra växeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107223.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.