Hur Fastsurrning en GL1800 motorcykel på en Trailer

Skadorna på en motorcykel som faller från sin trailer under transport kan vara mer än kosmetiska. För att förhindra att detta händer, rem din motorcykel ner till en släpvagn stor nog för att bekvämt passa din cykel med ett par meter tillgodo på varje sida av spärr remmar. Att hålla remmarna i en vinkel bidrar till att skapa en bredare tyngdpunkt och minskar risken för att din cykel falla av. Saker du behöver
hjulkloss
4 mjuka slingor
4 ratchet remmar från 4 spärrhandtag
Visa fler instruktioner
1

Skruva hjulkloss i golvet på baksidan av trailern cirka två meter från mycket tillbaka. Se till att änden med fäst bandet inför baksidan av släpet. Rulla upp motorcykeln på trailern så att dess främre däck är säkert i hjulkloss. Trä hjulkloss s remmen genom framhjulet och dra åt den.
2

Wrap en av de mjuka slingor runt basen av vänstra handtaget.
3

Placera en av kroken ändarna av spännbandet genom den mjuka öglan. Fäst den andra kroken änden av spännbandet till en säker plats nära fronten kvar i din släpvagn. Spännbandet bör redan vara ansluten till en spärr.
4

Använd spärrfunktion för att ta upp eventuella slack i spännbandet något. Inte dra ut det helt spänd än.
5

Upprepa steg 1 till 3 på den högra handtaget men fäst spännbandet i det främre högra hörnet av trailern.
6 < p> Använd spärrfunktion för att eliminera eventuellt överskott slack i spärr bälten. Dra åt ena sidan en bit och sedan dra åt den andra. Cykeln bör förbli upprätt hela tiden.
7

Linda en mjuk slinga runt en solid del av motorcykelns vänstra bak. Bifoga en spärr bälte till den mjuka slinga med en krok ände och fäst den andra änden till trailern på baksidan vänster sida och dra med spärrfunktion. Upprepa denna process för den andra sidan.
8

Kontrollera varje spärr bälte för slack och dra därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108919.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.