Tips om Hugga Motorcykel Ramar

Motorcyklister har länge dragits till choppers - cyklar med långa, svepande främre ändar. Vissa ryttare köper helt enkelt en som redan har ändrats, andra kanske vill göra de förändringar själva. Det finns flera metoder för att göra en helikopter, med vissa lättare än andra. Säkerhet kan dock vara ett bekymmer om en ryttare väljer att slarva när du konverterar en motorcykel till en chopper. Dessutom, kan ram modifikationer påverka värdet på en cykel, liksom dess försäkringspremier. Om endera är ett bekymmer, kan en ägare vill gå en annan väg. Ta ner

Det enklaste sättet att få helikoptern ser är att släppa den bakre änden av motorcykeln. De flesta kan släppas upp till sex inches i ryggen, och en motsvarande mängd av extra längden kan sedan läggas på framgaffeln, som är de armar som förbinder motorcykelns ram och axel. Sänkning kit finns från många cykel butiker. Att gå den vägen, men kan innebära en förlust av kudden tillhandahålls av stötdämpare. Vissa ryttare motverka det genom att rida med mindre lufttryck i bakhjulet än tidigare använda. Det kan resultera i en cykel som hanterar mycket annorlunda, så bör försiktighet iakttas med detta synsätt. Det

En annan metod för att hacka en cykel utan större modifieringar är
Rake att sätta på en uppsättning rakade trippel träd - ett ok som klämmer gafflarna till ramen. Rakade träd ändra vinkeln på framgafflarna, vanligen med mellan tre och sju grader, men de bör användas med försiktighet. Ju mer ändras vinkeln, desto cykeln lutar sig framåt, vilket i slutändan kan leda till att motorcykeln bli instabil under användning.
Frame Ändring

För mekaniskt benägna, eller de som vill använda traditionella metoder för att hacka en cykel, modifiera ramen av motorcykeln kan vara vägen att gå. Med denna metod, är slangen för ramen av motorcykeln klippa, och förlängningsrör placerade i nedskärningarna, därefter svetsas på plats. Ju längre ram på cykeln ökar rake av främre delen, men till skillnad från installation rakade träd, behåller motorcykeln dess stabilitet.
Conversion Kit

Under de senaste åren , har chopper-konverteringssatser blivit populär och låta ryttare att hugga sina cyklar utan att modifiera ramen. Satserna är anpassade till enskilda cyklar, se till att motorcyklar inte är rakade över säkra gränser. Ändringarna kan också lätt vändas, om önskar återsända en cykel till sitt ursprungliga skick. Nackdelen är att sådana kit kan vara dyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108796.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.