Hur du köper en begagnad Harley Davidson

Många ryttare skulle älska att äga en Harley Davidson motorcykel . Tyvärr kan nya cyklar kosta köpare sätt mer än sina budgetar tillstånd . För att spara pengar , kan du välja att köpa en begagnad Harley Davidson . Du behöver bara se till att Harley är i god form innan du gör ditt köp . Instruktioner
1

Leta begagnade Harley Davidson listor . Titta på Harley Davidson webbplats och online- platsannonser för att se de begagnade Harley cyklar tillgängliga i ditt område . Innan du leta efter en cykel , få en uppfattning om aktuella marknadsvärden Harleys .
2

reda på förbättringar som gjorts till cykeln . När du köper en ny Harley motorcykel , de flesta av de funktioner som är standard . En fördel med att köpa en begagnad Harley cykel är att tanken , avgaser , carb , och andra aspekter av motorcykeln kan ha uppgraderats .
3

Undersök utseendet på Harley Davidson motorcykel . Leta efter någon rost , bucklor och repor för att avgöra om det begärda priset är rättvist .
4

Kolla körsträcka . Helst ska den Harley har låga miles , så du vet att det kommer att pågå en lång tid .
5

Fråga om var Harley lagrades . Om begagnad cykel var garaget hålls , kan du vara säker på att den inte skadas av att lämnas utanför för längre perioder .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106162.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.