Hur länge motorcykelhjälmar Senaste?

Enligt Motorcykel Safety Foundation och Snell Memorial Foundation, bör motorcykelhjälmar bytas vart femte år. Hur Hjälmar Arbete

Hjälmar allmänhet har fyra delar: ett hårt yttre skal, ett stötupptagande foder, behåller systemet och komfort stoppning. Det yttre skalet och fodret fungerar genom att sprida energin hos en effekt för att minska den mängd energi som överförs till bärarens hjärna. Addera Varför Ersätt en hjälm?

Längden tid som en hjälm är livskraftig bestämdes genom ett samförstånd mellan hjälm tillverkare och Snell Foundation. Hår oljor, kroppsvätskor, miljömässiga situationer och normalt slitage kan orsaka en försämring i prestanda. Den Snell Foundation rekommenderar även att skyddande framryckningar i hjälmteknologi förändringar även inom femårsperioder.
Andra faktorer

Någon hjälm som var inblandad i en olycka skall omedelbart bytas ut, eftersom vissa eller alla dess egenskaper stötdämpning kan ha använts. Äldre hjälmar, även om de kan tyckas vara i god form, kan ha slitna eller sliten Hakband eller dolda sprickor. Addera Skulle en tappad hjälm bytas ut?

de flesta fall, är hjälmen fortfarande bra. De flesta tillverkare erbjuder ett kontrollorgan och kan, efter eget gottfinnande, reparera hjälmen. Den Snell Foundation rekommenderar att om du misstänker att din hjälm äventyras, sedan ersätta den. Om hjälmen har varit inblandad i en inverkan när den används, byt ut den. Addera Vad är Snell Foundation?

Grundades 1957, var Snell Memorial Foundation bildas i ett försök att främja forskning, utbildning, testning och utveckling av standarder som vänder för att förbättra effektiviteten i fordonsindustrin racing hjälmar.

William Snell var en amatör sportbil race förare som dödades i en krasch 1956. Han dog av massiva skallskador när hjälmen han var klädd misslyckats med att skydda huvudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106403.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.