Hur man installerar Motorcykel Kilar

Vid transport av en motorcykel, måste den stå rakt upp för att undvika skador på sin kropp. Av denna anledning måste stoppklossar installeras på ett plant bil ytor såsom att ett flak eller flaket. Däck kilar kommer att hålla framhjulet på motorcykeln upprätt och framåtvänt. De kilar ser i princip som två block som är kopplade till sängen av bilen. Det finns en på varje sida av motorcykeln hjulet håller den säkert på plats. Saker du behöver
Måttband
Skruvmejsel
Pencil
Drill
Chock kit (kilar, dubbar, skruvar) katalog 1/4-tums borr
Visa fler instruktioner
1

Sitt en chock upprätt på en plan yta.
2

Markera de platser där du kommer att borra hål för montageplåt. Använd plattan som en mall. Placera monteringsplattan på den position du vill ha den. Det bör vända rakt fram, framifrån och bakåt. Det bör också vara tillräckligt långt framåt på den plana ytan för att tillåta resten av cykeln för att få plats på ytan. Använd en penna för att markera var varje hål i monteringsplattan är placerad. Avlägsna plattan.
3

Borra hål där du har markerat.
4

Fäst monteringsplattan. Rikta in hålen i plattan med hålen i ytan. Sätt nötter genom varje hål. Fäst muttrarna på plats genom att skruva skruvar på baksidan.
5

Rikta in hålen på monteringsplattan med hålen i klossarna och bottenplattan. Bifoga dessa tre stycken tillsammans med bultar och muttrar. Följ specifika instruktioner.
6

Fäst vridbart fäste på plats med hjälp av pivot bultar. Följ specifika anvisningar för att slutföra detta. Detta stycke kommer att hålla framhjulet på motorcykeln i klossarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108911.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.