Hur Lås Hjälm på en ZZR600

En hjälm är en obligatorisk säkerhet objekt för alla motorcyklister, skydda deras huvuden medan ridning. När du har anlänt till din destination, men kan samma hjälmen blir en börda som du måste bära runt överallt. Medan en separat hjälmlås kan köpas för att säkra hjälmen till din motorcykel, har Kawasakis ZZR600 sport cykel inbyggd hjälm krokar under passagerarsätet. Användning av krokarna är lätt att åstadkomma på bara några minuter, så att du kan njuta av din destination utan extra bagage. Instruktioner
1

Sätt tändningsnyckeln i sätet-låsmekanismen på vänster sida av motorcykeln svans spackling. Vrid nyckeln medurs för att frigöra passagerarsätet.
2

bort passagerarsätet, lyft baksidan av passagerarsätet fram och baksidan av svansen för att komma åt under sadeln förvaringsfack.

3

Hook metall D-formad ring på hjälmens hakrem över någon av krokar på framsidan av den under sadeln förvaringsfack. Lay hjälmen över sidan av svansen spackling.
4

Skjut flikarna på framsidan av passagerarsätet i monteringsspåren på svansen spackling. Skjut den bakre delen av sätet tills sadellåset klick stängs.
5

Ta ur startnyckeln från sätet låsmekanismen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107595.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.