TTR 225 Åtdragningsmomentspecifikationer

Yamaha TTR-225 är en off-road eller enduro motorcykel, avsedd att användas på grusvägar, inte hårda vägar, så det är lätt jämfört med gatan cyklar. Emellertid har TTR-225 en relativt liten motor, så det ger mindre vridmoment än den genomsnittliga motorcykel. Motor

TTR motor har 223 kubikcentimeter (14 cubic inches) av förskjutning och en enda cylinder. Borrningen och stroke hos motorn är 2,8 och 2,3 inches, respektive. Hålet är diametern på motorns cylinder öppningen och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner. Motorn har ett kompressionsförhållande på 9,5 till 1. Komprimeringsgraden är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag.

Den encylindriga har ett enda inlopp och ett enda avgasventil, kontrolleras av en enda överliggande kamaxel. Bränslet induktion använder en 34-mm Mikuni förgasare. Bränslet som används är vanlig blyfri bensin och cykeln är fyrtakt, vilket innebär att kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel. Motorn är luftkyld.

Cykelns slutdrivsystemet är en kedja som överför motorns kraft till bakhjulet, producerar vridmoment, eller vrida makten. Den TTR225 har sex manuella växlar.,
Mått och Chassi

Cykeln är avsedda för dirt-cykling så det är mindre och lättare än väg cyklar av samma motor storlek. Ett exempel 2003 års modell väger 260 £ torr, har en hjulbas på 53,2 inches och en bränsletank på 2,7 liter. I 2003 års cykel är 81.5 inches lång, 32,3 inches bred och 45,3 inches hög.

TTR225 ram är gjord av stål, men vikten minskas med montering av små lätta plast kåpor (yttre kaross) och hålla funktioner stil brukar ses på road bikes, såsom förkromning, till ett minimum. Hjulen har gjorts av aluminium för att hålla vikten nere och är 21 inches i diameter fram och 17 inches diameter på baksidan av cykeln.

Frambromsen är en skiva på 8,7 inches diameter och den bakre Bromsen är en trumma på 4,3 inches diameter. Framvagn
Torque

TTR225 har en relativt liten motor för en motorcykel, men samtidigt har ett lätt chassi. Dess motor producerar 13,1 ft.-lb. av vridmoment vid 6.500 rpm. Detta motsvarar 17,7 newtonmeter eller 1,8 kilogram-force meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108862.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.