Läder Care produkter för Yamaha sadelväskor

Motorcykel sadelväskor måste kunna uthärda höga hastigheter, dåligt väder och konstant användning, och därför måste vara av högsta kvalitet för att uthärda de umbäranden av vägen. Det är på grund av detta att motorcykel sadelväskor är tillverkade av högsta finkornig läder som är tänkt att stå emot alla dessa potentiellt skadliga problem. Även top-kornat läder är tufft, det är inte oförstörbar, och måste upprätthållas med hjälp lädervårdsprodukter. Leather Cleaner

läderrengöring är det mest väsentliga lädervård. Den rengör smuts, fett, fläckar och andra typer av smuts som du kan hitta på dina sadelväskor. Regelbunden rengöring underhåll bör ske ungefär en gång var tredje månad för att ta bort uppbyggd som kan ha samlats på dina sadelväskor.
Leather Conditioner

En av de viktigaste egenskaperna av läder är dess mjukhet och flexibilitet. Om oljorna i lädret får torka upp, kommer lädret torka ut och spricka och förlora dessa eftertraktade egenskaper. Genom att tillämpa läder balsam på dina sadelväskor efter rengöring dem, kan du hjälpa till att återställa och upprätthålla dessa oljor för att säkerställa att din läder förblir mjukt och slitstarkt.
Läder recoloring
< p> Även med ordentlig rengöring och konditionering, kan läder blir bleka och slitna tittar. Med en läder recoloring kit som innehåller en borste och recoloring lösningen, kan du "måla" färgen tillbaka på dina sadelväskor. Genom recoloring ditt skinn, återställer du dess yta, så att du kan vända tillbaka händerna på tiden och göra dina väskor ser ut som ny.
Fläckborttagning
p Om ditt skinn något sätt blir färgade, läder fläckborttagningsmedel kit kan du ta bort fläcken utan att skada finishen på lädret. Dessa specialgjorda produkter är utformade för att ta itu med läder fläckar, men de är inte garanterat att ta bort varje fläck. Fläckar som inte kan tas bort med ett fläckborttagningsmedel måste täckas med en läder recoloring kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109482.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.