Hur Refill en motorcykel batteri

Bly-syra, självtätande och fabriken förseglade batterier är de tre typer som används i motorcyklar. Blybatterier är den enda typen som behöver vatten till batteriet för att fylla sina elektrolytnivåer. Ett blybatteri har lock som täcker öppningen till varje cell. Om din motorcykel batteriet inte har toppmonterad mössor, behöver du inte fylla på batteriet. Om du behöver fylla på ditt batteri, är processen enkel och okomplicerad. Saker du behöver
Bakpulver
Disponibel dryckeskanna
Destillerat vatten
platt skruvmejsel
Battericell filler
Visa fler instruktioner
1

Placera två teskedar bakpulver i en disponibel dricka kopp. Häll destillerat vatten i koppen för att bilda en pasta med konsistensen av lim.
2

Ta bort locken kantar toppen av motorcykelns batteri genom att vrida varje lock moturs med en platt skruvmejsel. Ställ locken åt sidan. Rör inte insidan av locken med fingrarna.
3

Kontrollera vätskenivån i varje cell. Sätt tillbaka locket på varje cell med en flytande nivå vilar på hela linjen.
4

Fyll en battericell filler med destillerat vatten.
5

in änden av battericell filler i en cell låg på vätska. Fyll cellen tills vätskan sitter på hela linjen. Fyll varje cell på samma sätt, att destillerat vatten till batteriet cellen filler som behövs.
6

tillbaka locken på de återstående battericellerna. Pour
7

destilleras vatten i bakpulver klistra att tunna till en konsistens av mjölk. Tvätta dina verktyg, händer och området kring batteriet med bakpulver lösning för att neutralisera svavelsyra som är utanför motorcykelns batteri. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107767.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.