Hur man söker ett eftermarknaden motorcykel säte för en Harley-Davidson

Vissa Harley-Davidson ägare kan vara nöjda med sina lager sits, men många ägare gillar att köpa sina egna och skräddarsy sin hud, stil och - framför allt - - komfort. Det finns flera företag som erbjuder ett brett utbud av eftermarknaden Harley-Davidson säten som gör att du kan välja den perfekta stolen för din resa. Du behöver bara veta vad man ska leta efter. Instruktioner
1

Besök webbplatserna för företag som specialiserat sig på Harley-Davidson platser såsom Le Pera, Tejas Cycles dunkar, Harley Säten eller stål åska Custom Cycles.
2

Bläddra genom flera säten och granska specifikationer för var och en. Leta efter platser med hög densitet skum i mitten och underdel och ett smalare lager mjukt skum närmast skinkorna. Denna typ av stol kommer att ge dämpning och ändå fjädra tillbaka till sin ursprungliga form efter att du har satt på den, medan den billigare, till synes mjukare sits planar under din vikt över tid, enligt Just Motorcykel Seats.
Sida 3

begränsa den till säten som är ganska bred och böjd och med den lägsta delen av sadeln så långt bak som möjligt. Plocka säten som rymmer din hållning, med andra ord, välj en med sätet samt nära till uppgången i ryggen om du brukar sitta upprätt, och längre fram om du tenderar att sloka
4 Välj en stol med en marin-grade vinyl, som har utseendet och andningsförmåga av läder men är billigare och inte skadas av regn, råder Bara Motorcykel Seats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108795.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.