Hur du ändrar luftfilter på en 750 Shadow

Honda Shadow 750 är en anpassad cruiser motorcykel med en 750-cc motor. Luftfiltret på denna motorcykel är placerad under baksätet i en plast luftintag rutan. Ett luftfilter håller partiklar som kan skada motorn ur den luft som strömmar in i den. Om luftfiltret blir smutsigt eller igensatt med användning, kommer det att behöva bytas ut, så det kommer att filtrera luften ordentligt och möjliggöra korrekt luftflöde. Om luften inte flödar ordentligt, kan din motor förlora hästkrafter och bränsle körsträcka. Saker du behöver
10 mm fast nyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort 10-mm bult från baksidan av sätet med skiftnyckeln. Skruven är i fri sikt vid den punkt där svansen möter sätet.
2

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av sätet med hjälp av skruvmejseln. Skruvarna är i klar bild i mitten av bilden strax under sitsen. Addera 3

Dra sitsen från ramen på cykeln och ställ den åt sidan. Förvara sitsen på en plats som är ren, torr och fri från all smuts som kan repa eller på annat vis skada lädret på sätet.
4

Lyft upp de två plast fästen på höger och vänstra sidan av luft lock. Dra bort luckan från luften rutan. Skruva av vingmuttern på toppen av filtret, och dra filtret från luftlådan. Placera det nya filtret på stången, och byt muttern.
5

tillbaka locket luften rutan till luft rutan och tryck ner fästena tills de låses. Byt sätet till ramen på cykeln motsatt sätt som du tog bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108679.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.