Hur Tour på 250cc Motorcyklar

250cc motorcyklar anses idealiska nybörjare cyklar, även nybörjare är inte de enda som tycker dem. Dessa små, lätta motorcyklar kan användas för touring, men måste motorcykeln vara motorväg lagligt innan en turné, eftersom du löper risk för olycka om motorcykeln är för långsam på motorvägen. De flesta motorcyklar är lagliga gatan, vilket innebär att de har vissa säkerhetsfunktioner såsom belysning och blinkers, samt vara registrerade och ha en registreringsskylt. Dessa cyklar är oftast tillverkas av japanska företag som Honda och Suzuki, även om några italienska företag också göra dem. Vissa av dessa cyklar kan gå så snabbt som 65 miles per hyra för en längre tidsperiod. Instruktioner
1

Välj en destination och använda en karta för att rita ut din rutt. Leta efter roliga händelser eller häftiga platser att utforska som är mindre än en tank värt avstånd från vardera. Detta kommer att variera beroende på din motorcykel, men det är typiskt omkring 100 miles eller 2 liter gas.
2

Planera din resa. Vet hur länge du planerar att vara borta och där du kommer att köra igenom. Om du ska köra genom en öken eller skog i enlighet därmed. Märk ut bensinstationer längs din rutt och bära extra gas i en tank om du planerar att köra en lång sträcka. Se till att du vet exakt hur långt din cykel kan åka på en tank och hur mycket utrymme du måste täcka för att nå nästa bensinstation. Addera 3

klädsel, och bära skyddsutrustning gillar en hjälm (som krävs enligt lag för att köra på motorvägar och de flesta vägar) och handskar med bra grepp. Håll vått väder redskap såsom en olja huden regnjacka till hands. På sommaren, bära duk som tillåter luftflöde men täcker huden. På vintern bör du bära en längre läderrock (eller något liknande) för att blockera vinden, över normal varma kläder.
4

packa lätt och använda sadelväskor vid behov. De flesta små motorcyklar har utrymme under sätena, men du kan behöva mer. Använd ett bärbart tält eller sovsäck om du planerar att stanna över natten och bara packa några små mellanmål om du planerar att gå långt. Dessa cyklar är inte idealiskt för längdskidåkning resa, så det är bäst att planera turer i bara några hundra miles varje sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107956.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.