Korrekt sätt att lyfta en motorcykel

försöker lyfta en motorcykel felaktigt kan potentiellt orsaka ytterligare skador eller personskador . Det kan göras på rätt sätt antingen vetter mot eller bort från motorcykeln . Förberedelse

din prioritet är din egen säkerhet , så kolla först för eventuella skador och se till att det är säkert att lyfta motorcykeln . Stäng av tändningen och bränsletillförseln och , om möjligt , placera sida avgå och motorcykeln i växeln .
Facing Motorcykel

Detta gäller endast för små till medelstora motorcyklar , och kräver stängerna vridas så att framhjulet pekar mot himlen . Hukar sig med en bred hållning bredvid styret pekar på marken , och svänga motorcykeln så att den vilar på däcken . Nu lyfter motorcykeln med benen och när upprätt , lägg den på den sida - montern .
Vänd bort från motorcykeln

Denna strategi måste vara används för stora motorcyklar och är den rekommenderade metoden för att lyfta varje motorcykel . Först slår framhjulet att möta nedåt och huka sig genom sätet med fötterna axelbrett isär . Ta tag i nedre handtaget med din högra hand och en grab - skena med vänster , skjut upp med benen tills du kan sätta motorcykeln på sidan - montern .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109293.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.