Om Efter Pumpar Marknad Olja för Harley Davidson motorcyklar

eftermarknaden oljepumpar för Harley Davidson motorcyklar finns på några motorcykeldelar butiker och online. De tillåter dig att göra dina egna arbete en viktig del av din resa. En oljepump är synlig på de flesta Harleys, och det betyder mer ytarea för att täcka i krom. Att sätta på en ny eftermarknad oljepump också ger din motorcykel en prestation hiss. Betydelse

Oljepumpar är muskeln bakom ditt glidmedel systemet. De pumpar olja till vitala motordelar som kolvarna, och de hålla allt i trim. Inte alla oljepumpar är lika. Vissa eftermarknad delar är tillverkade av högkvalitativa metaller som inte spricker, rosta eller korrodera, och det innebär bättre prestanda och högre tillförlitlighet.
Funktion

En eftermarknad oljepump tar ström från batteriet och använder den för att driva olja genom motorn. Detta innebär att den behöver för att ansluta till din befintliga oljeledningar. Mest eftermarknad oljepumpar kontakt med både stål och gummi linjer olja på Harley Davidson motorcyklar. Allt du behöver göra är att koppla in dem. Med andra förbättringar jämfört med originalet (OEM) pumpar, kan nya pumpar förbättra utseende och prestanda för din cykel och ge enklare användbarhet.
Fördelar

En eftermarknad oljepump kan ha många fördelar, som kortare övertrycksventilerna, vilket avlasta oljetryck vid behov. Detta kan tillåta dig att fästa andra komponenter till cykeln. Många är också utformade för att få en bättre titt och är gjorda med högre kvalitet billet aluminium. Den största fördelen är att du får anpassa din cykel genom att köpa en oljepump som passar karaktären av din cykel.
Funktioner

eftermarknad oljepumpar är utformade för att passa olika typer av motorer som används på Harley Davidsons och brukar passa en serie motorer (t.ex. den 36-99 Big Twin). De har också samma bultmönster som din cykel så att de lätt kan fästas, och ett fåtal har bultmönster som matchar både gamla och nya Harley Davidsons.
Överväganden

Dessa oljepumpar brukar komma med allt du behöver för att sätta dem på din cykel, men alltid se. En god eftermarknad oljepump ska ha packningar, O-ringar och lock. Det kan även omfatta leverans och kugghjul retur, drivaxel med nycklar och låsringar, tryckbegränsningsventil, ta bollen och fjädrarna som går med dem, release ventil skruvar locket och andra diverse beslag. Om det inte kommer med dessa, kan du behöva köpa en olje montering pump kit, eftersom dina gamla oljepump packningar och skruvar bör nog bytas också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106241.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.