Hur man gör en motorcykel Tie Down System

Transportera en motorcykel på en lastbil eller släpvagn sängen utan rätt tie-downs kan vara en farlig företag. Sidan står och står centrum är oförmögna att stödja cykeln under resor. Cykeln kan välta, skadar sig och att fordonet eller släpvagnen som används för att bära den, cykeln också kan falla ut ur flaket, riskera större skador och ansvar för skada andra fordon. Genomföra ett tie-down-system för att transportera din motorcykel på ett säkert sätt. Saker du behöver
Måttband
Märkpenna
Drill
Borr satt
4 lyftöglor
4 brickor från 4 låsmuttrar
Front hjulkloss
4 mjuka krokar
4 ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

markera platsen för de främre tie-down öglor på golvet i bagageutrymmet sängen med ett måttband och märkpenna. Markeringarna måste vara 3 meter ifrån varandra och nära fronten på lastbilen eller släpvagnen säng.
2

Mät från framkant framdäcket på cykeln tillbaka till de önskade knyta punkter på cykel ram. Överför denna mätning till lastflaket, mätning från framsidan av flaket säng. Markera platsen för de bakre öglor på flaket.
3

Placera framhjulet chock i läge mot framsidan av flaket. Markera monteringshålen med permanent märkpenna.
4

Inspektera undersidan av flaket för att säkerställa att det inte finns några ramdelar, bränsleledningar, bromsledningar eller ledningar under önskad ögleskruven eller hjulklossindikator platser.
5

Borra frigående hål genom bädden vid markeringarna med hjälp av en borrmaskin och lite. Installera ögat bultar, brickor och låsmuttrar i sängen och dra åt dem.
6

Montera hjulkloss med hårdvara som medföljer chock.
7

Roll motorcykeln på plats på sängen tills framhjulet finns inuti hjulkloss.
8

Linda mjuka krokarna runt styrkronor, eller styre, och den bakre ramen medlemsländer.
9

Hook ratchet remmarna genom ögonen på de främre mjuka krokar och de främre bultarna ögat. Har en hjälpare hålla cykeln upprätt och nivå medan du lika dra ner de främre spärr remmarna tills de främre fjädring bottnar. Fortsätt inte dra åt spärr remmarna efter upphävandet bottnar eller du kan skada framgafflar.
10

Hook ratchet remmarna genom ögonen på de bakre mjuka krokar och de bakre bultar ögat. Lika åt spärr remmar tills bakvagnen är måttligt komprimerad. Gör inte bottnar i bakvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111669.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.