Suzuki M50 Specifikation

Cruisers är en populär typ av motorcykel, och när det gäller att leta efter en, det finns många märken att välja mellan. Den Suzuki M50, även känd som Boulevard, är en snygg, stilren cruiser med en egen look med en överkomlig prisklass. Så, om du är i marknaden för en kryssare, kanske du vill överväga att ta en titt på Suzuki Boulevard M50. Motor

M50 har en fem-växlad växellåda för avslappnad och lättsam highway cruising. Dessutom har cykeln en elektrisk startmotor, så du behöver inte ge det en kick-start. Suzuki har också utformat M50 med en egen stil avgassystem för, "en djupt mullrande ljud och trimmad låg RPM makt", enligt sin hemsida. Andra specifikationer för M50 inkluderar en 805-cc (49.1 cu. På), fyrtakt, vätskekyld, OHC, 45-graders V-twin motor med elektronisk tändning och bränsleinsprutning.

Chassis

Boulevard M50 väger in på 584 pounds (265 kg) och mäter en total längd av 94,3 inches (2.395 mm) och en total bredd på 36,2 inches (920 mm). Samtidigt sitter sitthöjden på en behaglig nivå på 27,6 inches (700 mm). Andra inslag i cykeln är: skivbromsar fram, bak trumbromsar, en 3,4-liters bränsletank och en 65,2-tums hjulbas. Den regelbundna Boulevard finns i svart, eller så kan du uppgradera till Limited Edition, som finns i två-ton färger svart och vitt, eller orange och svart.
Extra tillbehör

Om du vill anpassa utseendet på din Suzuki Boulevard M50, kan du göra det genom att köpa extra tillbehör. Några av dessa tillbehör är en vindruta, en egen stol, ljus bar, motor vakter, sadelväskor och billet objekt aluminium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109012.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.