Hur att rengöra en 2006 Honda Hornet Exhaust

Du kan behålla din 2006 Honda Hornet söker ny genom att regelbundet rengöra avgassystemet. Eftersom avgaserna är låg på marken, plockar upp smuts, olja och smuts från vägen varje gång du rider. Ingenting gör en cykel ser gamla och trasiga som smuts och olja. Förutom att hålla din Hornet ser kor, kommer rengöring av avgaserna hålla metallen i god form och kommer också att hålla din cykel från att bli för varm. Saker du behöver
Bomull trasor
Sprayflaska
långskaftad borste eller tandborste
WD-40 eller förgasare renare
Metal Cleaner Review Metal polish
Show Fler Instruktioner
1

Park ditt Hornet och låt avgassystemet svalna helt. Täck avgasröret över natten med en petroleum-baserad produkt. WD-40 och förgasaren renare fungerar bra. Detta steg hjälper till att lossa fet uppbyggd som är så svårt att ta bort.
2

Torka oljebaserad produkt av avgaserna med en gammal trasa (omaka bomullsstrumpor fungerar bra för detta steg). Avlägsna så mycket fett och smuts som möjligt. Använd mer än en trasa om så krävs.
3

Spray en kommersiell metall renare på avgassystemet och låt det sitta i några minuter. Använd en ren trasa att skrubba avgaser. Om du har svårt att nå snäva fläckar, använd en gammal tandborste eller annan långskaftad borste.
4

Skölj metall renare ut genom besprutning av avgaserna med en sprayflaska eller torka av den med en trasa indränkt i färskvatten. Fortsätt skölja tills du har tagit bort all metall renare och alla spår av smuts och olja. Använd en annan trasa för att torka avgassystemet helt.
5

Ansök metall polish till avgasröret med en bomullsduk. Gnid metall polish in med små cirkelrörelser. Metallen polish ger avgaserna extra glans, och det ger en smart yta som förhindrar att smuts och olja fastnar lätt till metallen i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109906.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.