Hur man bygger en egen motorcykel Trials Kurs

Motorcykel prövningar är spännande, men de kräver en hel del övning. Ett bra sätt att träna själv eller med vänner är att använda ett försök kurs du bygger på din egen bakgård. Oavsett om du tävlar i sporten officiellt eller bara som en hobby, kan du använda din kurs för att förbättra dina kunskaper. Inte bara är att bygga din egen prövningar kursen givande och roligt, kan det också ske på en liten budget om du dra nytta av lokala möjligheter. Instruktioner
1

Samla alla varor du hittar i din egen trädgård. Fråga grannar eller vänner om de har något de skulle vara villiga att donera. Du kan använda gamla picknickbord, gamla köksskåp och skrot bråte för att skapa din prövningar kurs.
2

Kontakta ditt lokala elbolag för att se om den har stora trä spolar tillgängliga. Wires elbolaget använder ofta levereras på stora trä spolar som du kan använda för att balansera dina prövningar cykel. Spolarna går ofta oanvända, och de flesta elbolag är villiga att återvinna dem.
3

Samla allt skrot virke i din trädgård eller lokala skogsområden. Leta efter nedfallna träd eller gamla stubbar.
4

Bygg ramper att köra upp och ner. Du kan be lokala företag för oönskade träpallar för att kontrollera kostnaderna för ditt material.
5

Besök din lokala bärgning gård för att hitta några gratis eller till låg kostnad material att använda i din kurs. Din kurs bör innehålla en mängd små ytor att balansera längs och stora ytor att klättra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108093.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.