Hur man installerar en Power Commander på CBR1000RR

Sedan 1972 har Dynojet Research som eftermarknaden kit för att öka prestandan hos äldre förgasare matad motorcyklar. De flesta nyare motorcyklar, liksom Hondas CBR1000RR, använder en elektroniskt styrd insprutningssystemet. För att förbättra resultaten av dessa elektroniska super cyklar, motorcyklister anställa Dynojet bolagets Power Commander, en elektronisk bränsle-insprutning styrenhet som kan finjustera insprutningssystemet för att ge en extra skjuts vid makten. Installera Power Commander är en relativt enkel uppgift, men det kräver en viss teknisk fallenhet. Saker du behöver
Allen set head socket, metrisk
Hylsnyckel
Hex huvud Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln genom att skruva monteringsbultarna under sitsen med en 5mm Allen socket. När bultarna tas bort, dra sätet uppåt och till den bakre delen av motorcykeln för att frigöra stolen framåt fångsten fliken på framsidan av sätet.
2

Avlägsna tanklocket och yttre bränsletank täcka. Locket är fäst med två bultar vid basen av sätet och två under klädseln på framsidan av tanklocket.
3

Demontera bakre passagerarsätet och skruva ur de två skruvarna som säkra svansen formplåten till ramen. Placera modulen Power Commander i svansen spackling facket och dra modulens kablar genom svansen spackling och in i sub-frame under sitsen. Byt svansen spackling s bultar.
4

bort bränsle fäste tanken stopp, en svart konsol som korsar sub-frame i närheten av batteriet, genom att skruva loss dess sexkantsskruvar bultar. Dra kablarna till spjällhusen, nedanför luft rutan och ansluter modulens jordkabel till den negativa (-) pol inlägg på batteriet. Återanslut bränsle fäste tanken stopp.
5

tag i framsidan av bränsletanken och lyft den uppåt. Placera en träbit för att stödja tanken medan du åt spjällhusen. Leta spjällhuset injektorer. Det finns två uppsättningar av spridare - en övre set och ett lägre inställt. Ta kablagen från den nedre uppsättningen av injektorer.
6

Installera Power Commander s selar i spridarna, börja genom att ansluta modulens orangefärgade kontakten i injektorn längst till vänster. Anslut fabriken ledningar till Power Commander s motsvarande pluggar.
7

Lokalisera den svarta gasspjällssensorn (TPS) på vänster sida av spjällhusen och koppla loss den. Installera Power Commander Motkontakten mellan TPS sensor och fabriken ledningsnätet.
8

Sänk bränsletanken, sedan tillbaka ytterhöljet bränsletank, tanklock och sits.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106060.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.