Om hårfina sprickor i Motorcykeldäck

hårfina sprickor i ett motorcykeldäck kan synas harmlösa , men de kan vara ett tecken på ett allvarligt problem . Med rätt underhåll och inspektion , kan en ryttare undvika dessa sprickor och se till att deras däck är säkra . Orsaker till Sprickor

gummi som däcken är tillverkade av kan knäcka för ett antal skäl . Gummit försämras på grund av exponering för solljus och en mängd olika kemikalier . Kemikalier kommer i kontakt med däcken från produkter som används för att rengöra och underhålla motorcykeln samt material på vägbanan .
Förhindra Sprickor

Den goda nyheten är att en av de bästa sätten att förhindra däck försämring är att åka motorcykel ofta . Ridning cykeln hjälper till att värma gummit som kan hjälpa de anti-aging material i gummit för att fungera korrekt. Däcktillverkaren Goodyear rekommenderar rengöring däck med tvål , vatten och en borste för att förlänga däckens livslängd .
Handskas med skadade däck
Små

sprickor i däcken kan visas ofarliga , men sprickorna kan köra djupt in i gummi eller signal om att materialet håller på att misslyckas . Som en plötslig förlust av lufttryck i en motorcykel kan orsaka en förlust av kontroll och katastrofala skador . Däck med sprickor ska bytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108762.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.