Vad du ska titta efter att köpa en begagnad motorcykel

Motorcyklar är en central del av USA: s kärleksaffär med resor - och äga en motorcykel är en kick. Beväpnad med ett fåtal sunt förnuft försiktighetsåtgärder, kan du köpa en begagnad motorcykel billigt och säkert, och innan du vet det, kommer du sällar sig till otaliga andra läderklädda road warriors cruising på gatorna. Pick Your Poison

Motorcyklar kommer i en svindlande mängd olika typer och storlekar motor, så att veta ditt mål är det viktigaste första steget mot att bli en cykel ägare. Du kan använda den för att pendla till ras, till off-road eller att bara se bra ut medan verktyg om stan. Din uppgift kommer att gå en lång väg att svara på kritiska frågor om motorcykel märken, stilar ram och betyg motor.
Webbpris

Känn din budget och vara beredda att ha några vicka utrymme på slutpriset, eftersom att köpa begagnade motorcyklar är ibland mer av en konst än en vetenskap. Glöm inte att faktorn i titel-övergångssummor (naturligtvis måste du insisterar på en ren titel före köp) och gällande omsättningsskatt. Också, kolla på nätet på de angivna priserna för cyklar som uppfyller dina behov, så att du har en uppfattning om rätt division vid förhandlingar med säljaren.
Inspektera
< p> Eftersom du anförtror ditt liv till det goda reparation av motorcykeln, kräver rätten att få en kompetent mekaniker utföra en besiktning innan du godkänner att köpa. Vid första anblicken, bör du titta själv på kvaliteten på slitbanan, tillståndet i kedjan, och huruvida ramen är böjd eller har några uppenbara tecken på skador.
Gå till Spin

insisterar på att ta motorcykeln för en provkörning, eftersom detta är det enda sättet du kan känna pjäsen av bromsarna och fjädring, kontrollera kvaliteten på instrumenteringen, och huruvida denna maskin fungerar bra med din tyngdpunkt. Var skeptisk till privata säljare som finner skäl att avstå från en testkörning, eftersom detta är ett tecken på att det kan finnas ett dolt problem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106497.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.