Varför köpa en Steering Stabilizer för Street Bike

Street cyklar, även känd som sport cyklar, är en typ av motorcykel som är konstruerad med ett huvudmål i åtanke:? Hastighet. Styrning stabilisatorer, eller spjäll styrning, är exempel på en mekanism som ger cyklisterna bättre kontroll över sina högpresterande motorcyklar. Stabilitet i hög hastighet

Street cyklar är inte bara byggd för att gå snabbt, men också att accelerera vid hastigheter som överträffar alla men den dyraste sportbilar. Köpa en styrdämpare minskar okontrollerbar rörelse av styret under acceleration och höga hastigheter.
Kontroll Under Slår

En tur kan orsaka en olycka om föraren missbedömer det. Att ha en styrning stabilisator på din cykel förbättrar kontrollen vid svängar och minskar risken för en ryttare att gå in i en sväng, men inte kommer ut av det. Detta är särskilt viktigt för ryttare sport cykel som gillar att gå igenom "twisties," en vägsträcka med kontinuerliga kurvor.
Stunt Safe

Några sport cykel ryttare utföra stunts på deras motorcyklar såsom en wheelie, i vilken föraren lyfter den främre eller bakre hjulet från marken och rider endast på ett hjul. Installera en styrdämpare kommer inte förhindra en olycka under ett stunt, men det kan hjälpa föraren att hålla kontroll över motorcykeln och utföra en lyckad jippo.
Stock modeller med styrning stabilisatorer

Vissa tillverkare av gatan cyklar som Suzuki och Honda började införliva styrning stabilisatorer som lager funktioner på sina modeller så tidigt som 2006.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108166.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.