Hur man mäter Motorcykel fälgar

Motorcykel fälgar är oftast ett lager storlek för varje enskilt märke och modell . Vissa ryttare byter till ett bredare däck som passar på en bredare fälg för bättre grepp eller för estetiska ändamål . Bredare fälgar är låg profil med däckets höjd mindre än bredden . En olycka på en motorcykel eller tappa en cykel ofta böjer en kant så att det inte kommer att hålla luften i däcken . Mätning av diameter och hjulringens bredd bestämmer ersättande storlek. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln fälgen på en plan yta som en arbetsbänk eller bord . Ställ den i samma position som om den är monterad på en motorcykel .
2

Håll fälgen på plats med ena handen så att den inte rullar . Placera spetsen på ett måttband inuti pärlan inställda i toppen och åtgärd till pärla som längst ned lodrätt på fälgen exteriör . Den pärla som området är inne i den yttersta flänsen på fälgen omkretsen . Detta är diametern på fälgen.
3

Placera spetsen av måttband på toppen av kanten i pärlan inställda området och sträcka bandet till den motsatta sidan av vulsten satt område . Detta är bredden av fälgen. Den pärla som området på bredden på en fälg är där däckets kanter möter fälgen inuti den första flänsen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109092.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.