Hur man gör en Intake motorcykel luft från en bil luftintag

Funderar du på att skapa unika motorcyklar, Custom Bike byggare vänder sig ofta till teknik skapas för andra fordon för inspiration. Använda en eftermarknad kallt luftintaget avsedd för en bil eller lastbil kan skapa en drastisk förändring i prestanda och visuella effekter av en egen cykel. Parat med rätt avgassystem och väl avstämd bränslesystem, kan en kall luftintaget generera enorm makt. Eftersom omfattande tuning kommer att krävas för att kompensera för ökningen av luft i den känsliga luft /bränsleblandning, är detta projekt inte lämpad för dem som inte är bekant med de nödvändiga tuning bränslesystem färdigheter. Saker du behöver
Digitalt skjutmått
Exhaust slang
Kall luft intag kon filter
Gummi intag montering boot
Slangklämmor
Visa fler instruktioner
1

Mät diametern på din förgasare inlopp hål med en digital skjutmått. Inloppsborrningen är den del av förgasaren som normalt binder till fabriken luft rutan och filter.
2

Välj en längd av avgas slang och en gummiupphängning boot att matcha diametern inloppsborrningen. Beroende på placeringen av förgasaren, kan du behöva köpa en dorn böjd U-böj röret att rikta nya intag mot framför motorcykeln.
3

Skjut en slangklämma över båda ändarna av monteringen stöveln. Montera den ena änden av kängan till förgasaren och dra åt slangklämman. Fäst avgaserna slangen till den motsatta änden av skon och dra åt resterande slangklämma för att fästa slangen.
4

Placera en slangklämma på änden av kall luft intag filter kon. Skjut filtret under slutet av avgaserna slangen och dra åt slangklämman för att säkra den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106122.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.