Hur gör jag en Honda CRF-100 Dirt Bike snabbare?

Att kunna pressa mer fart ur en Honda CRF-100 dirtbike kan göra hela skillnaden mellan leder flocken eller bli kvar i dammet. Men att hitta denna extra hastighet kan vara en utmaning utan att göra några ändringar i dirtbike motor, bränslesystem och slutväxeln. Några av dessa ändringar är lätta nog för de flesta människor att uppnå på egen hand i en eftermiddag. Men större makt vinster kräver omfattande mekanisk färdighet och en hälsosam plånbok. Utvärdera dina förväntningar och göra rätt ändringar som bäst passar din budget. Saker du behöver
Framdrev
Luftfilter
Avgassystem
förgasarmunstycken
Performance motor kit
Visa fler instruktioner
1

Byt lager 14-tand framdrev med en mindre eftermarknad 13-tand drevet. Detta kommer att öka motorcykelns förmåga att accelerera snabbt i någon växel. Notera dock att den totala toppfart på dirtbike kommer att minskas. Installera en större 16-tand Framdrev att ge en högre toppfart med en liten förlust av ren acceleration.
2

Uppgradera motorcykelns luftintag, bränsle-och avgassystem. Installera ett friflytande luftfilter och avgassystem för att ersätta beståndet luftfilter och avgassystem. Byte av restriktiva massans komponenter tillåter en större volym luft att passera in i och ut ur motorn. Installera större jets i motorcykelns förgasaren för att öka bränsleflödet för att matcha den ökade luftflödet. Denna blandning av bränsle och luft dras sedan in i motorn och förbränns, vilket skapar mer makt att köra motorcykeln framåt snabbare.
3

Byt motorns top-end, som består av cylindern, kolv, ventiler, kamaxlar och vevaxel, med en prestanda motor kit. Dessa kit är främst avsedd för racing och utnyttja kamaxlar som öppnar insugs-och avgasventilerna för en längre tid, vilket gör att mer luft och bränsle dras in i motorn. Vissa kit kan öka motorcykelns förmåga att rev högre än ett lager motor, vilket gör att motorn för att generera ström längre. Installera en prestanda motor kit kräver avlägsnande och demontering av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107457.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.