Hur man reparerar Vindskydd Motorcykel Plast

Motorcykel vindrutor uppleva en hel del kontakt med småsten, slipmaterial och olika andra skadliga objekt. Allt detta ingrepp kan resultera i att du har en vindruta som är repig, vilket resulterar i nedsatt sikt. Lyckligtvis, plast vindskydd är lätta att reparera och återställa från detta tillstånd. Du måste bara följa en enkel plast reparation rutin följt av grundläggande vindrutan underhåll för att få din vindrutan tillbaka till väl fungerande ordning. Saker du behöver
rengöringsmedel
Duk
Grov grit plast polish
Kratsning disk
Buffer
fint grus plast polish
plast polering förening
Mjuk putsdyna

Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan med vanliga rengöringsmedel och en trasa. Ta bort all smuts från båda sidorna av vindrutan så att du lätt kan se var repor finns.
2

Applicera en liten mängd av den grövre plast polish till polering disken på bufferten. Håll disketten mot vindrutan med en av repor.
3

Starta bufferten och arbeta med polish i repad delen av vindrutan. Flytta buffert i cirkulära rörelser med jämnt tryck för att radera repor.
4

Ansök mer polish till disken eftersom det torkar ut och hålla polering vindrutan tills repor inte längre syns. Det kommer att finnas många mycket små skrubbsår på vindrutan, så oroa dig inte, så länge som de stora ursprungliga repor är borta.
5

Switch disken för en ren disk och tillämpa den finare polish. Polera hela vindrutan på samma sätt som du gjorde med den grova polish, applicera mer efter behov.
6

Torka av vindrutan med en ren trasa för att ta bort polish rester. Använd rengöringsmedel om du behöver för att få vindrutan ren från sand eller polish.
7

Applicera plast polering föreningen till den mjuka polerrondell och polera vindrutan för att ta bort nötning varumärkena. Använd mer förening som behövs tills plasten är tydlig och smidig igen.
8

Torka vindrutan ned med en trasa och rengöringsmedel för att få plasten rena och blanka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109776.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.