Hur man tar bort en CBR1000RR Tank Cover

Honda flaggskepp sport cykel, den CBR1000RR, har haft en stor framgång genom åren. Med en 998cc fyrcylindrig motor och en mängd avancerad teknik som har sipprat ner från Hondas RC211-V Moto GP race cykel. För att hjälpa till att sänka motorcykelns tyngdpunkt, har Hondas ingenjörer monterade bränsletanken lägre i ramen, täcka den med ett skal för att hålla linjerna i motorcykeln. Åtkomst till tanken, men kräver avlägsnande av locket, en process som kan göras snabbt med rätt verktyg. Saker du behöver
Allen huvudet uttag
Hylsnyckel
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln genom att lyfta den bakre delen av dynan uppåt för att komma åt de bultar. Lossa skruvarna med en 5mm Allen socket, dra sitsen uppåt och bakåt för att lösgöra klippen på framsidan av sitsen från fångsten fliken på ramen.
2

Lås upp tanklocket och ta bort tre av de Allen huvudet bultar från gas-lockringen, med början 00:00 bulten följt av 5 och 7:00 bultar. Dra hela tanklocket och ringaggregatet uppåt för att ta bort det.
3

Lokalisera och ta bort locken tanksida (på sidorna av tanklocket nära styret) genom att ta bort insexskruv bult. Dra luckan något utåt sedan mot att framför motorcykeln. Upprepa för att ta bort locket på den andra sidan av tanken.
4

Avlägsna Allen bultar under sidoskydden för att lossa den främre delen av tanklocket.
5

Leta reda på och ta bort bultarna som håller fast tanklocket till ramen. Dessa skruvar sitter där framför sitsen vilar på ramen.
6

Lyft hela tanklocket utanför ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106028.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.